Undgå e-cigaretter hvor du selv skal påfylde e-væske. Vælg Ezee, fås med og uden nikotin.

Det er statistisk bevist, at flere og flere e-cigaretbrugere kommer galt af sted, når de selv fylder e-cigaret væske på deres e-cigaretter. Mange eksperter anbefaler af den grund, at man køber e-cigaretter inklusiv engangsfiltre og på den måde undgår den skadelige væske.

Hos Ezee e-cigaretter forhandler vi kun produkter hvor du undgår at komme i kontakt med e-væsken. Prøv vores Ezee Go engangs e-cigaret eller Ezee genopladelige startsæt.

Ordet ’e-cigaret’ er efterhånden blevet en del af det danske vokabularium. Flere og flere danskere har taget e-cigaretten til sig og har skiftet den vante tobakscigaret ud med den nye elektroniske version. Det er efterhånden sjældent at se en ryger, der ruller sine egne cigaretter. Nu fylder rygerne i stedet deres egen e-cigaret væske også kaldet e-juice i deres genbrugelige, batteridrevne e-cigaretter.
Der er derfor opstået et kæmpe marked for e-juice. Større end man umiddelbart skulle tro. Det er nemlig muligt at få lige netop den smag på sin e-cigaret, som man allerbedst kan lide – det være sig e-cigaretvæske med jordbær-, vanilje- eller måske endda chokoladesmag. Ja faktisk ville det ikke være utænkeligt at lave en kombination og producere sin helt egen personlige ’tricolore-is’ smag. Mulighederne er mange med e-cigaret væske , og det har åbnet op for et stort marked inden for selvpåfyldning af e-cigaretter i de danske hjem.

Du kan se vores udvalg af eksotiske 'Ezee Puff' e-cigaret smage her

Den farlige ’amatør’ e-cigaret juice med eller uden nikotin

Det store amatørmarked for genopfyldning af e-cigaret væske har dog vist sig i visse tilfælde at være direkte farligt. I nogle tilfælde spildes der e-cigaret juice ved genopfyldning. Andre gange ender væsken direkte i munden på e-rygerne, fordi e-cigaretten ikke har været skruet stramt nok sammen. Værre endnu ses det, at flere og flere børn bliver indlagt på hospitalerne landet over, fordi de har leget med forældrenes e-cigaret, eller sågar smagt på den sødlige og frugtduftende e-cigaret væske.
E-cigaret væske er lavet som et produkt, der er beregnet til fordampning. E-cigaret juice bør således ikke komme i kontakt med huden – eller værre endnu indtages – i sin koncentrerede form. Den er produceret med det formål at undergå en fordampningsproces, hvorefter den fortyndes. E-cigaret væske er således ganske ufarligt i sin oprindeligt tiltænkte form. Først når det bliver anvendt i den koncentrerede form, bliver det rigtig farligt.

Overlad din e-cigaret væske til eksperterne: Anvend e-filtre!

Hos Ezee-e, som er et af landets førende brands inden for e-cigaretindustrien, har de taget det valg, at ingen af deres kunder selv skal sidde og lege kemiker og jonglere med farligt e-cigaret væske. Ezee-e har således udviklet en filterbaseret e-cigaret, hvor e-cigaret juice leveres forseglet i de medfølgende solide filtre og dermed eliminerer al risiko for spild af væsken. Tanken bag de filterbaserede e-cigaretter er at lette ’arbejdet’ for e-rygerne og undgå unødige uheld med den koncentrerede e-cigaret væske. Ezee-e’s kunder kan altså vinke farvel til både den farlige genopfyldningsproces, den pladskrævende opbevaring af e-cigaret juice og besværet med at skulle skille sig af med brugte beholdere. E-cigaret filtrene udskiftes simpelthen bare nemt og hurtigt med et brugervenligt magnet-system.

e-cigaret væske fra Ezee-e danmarks bedste kvalitet

Billede af Ezee-e e-cigaret filtre

”Jeg gad ikke selv at fylde e-cigaret væske på”

Iværksætteren bag Ezee-e’s e-cigaretter, Jes B. Jepsen, udtaler følgende om tankerne bag udviklingen af de filterbaserede e-cigaretter:
”Jeg ville gerne trappe ned på mit cigaretforbrug, men jeg havde svært ved at skulle droppe mine smøger fuldstændig. Derfor søgte jeg på markedet efter alternativer og faldt selvfølgelig over el-smøgerne. Jeg fandt dog hurtigt ud af, at jeg ikke gad at lade batterier op og fylde e-cigaret væske på i tide og utide. De enkelte engangsberegnede e-cigaretter, der nu engang var på markedet, smagte desuden meget mærkeligt for en inkarneret ryger som mig, der har røget tobakscigaretter, siden jeg var 14 år gammel. Så da selvgjort som bekendt er velgjort, måtte jeg jo selv i gang”.

E-cigaretter med smagen af tobak fremfor kunstig e-cigaret væske

Det med smagen er endnu et af de elementer, der gør, at Ezee e-cigaretter adskiller sig fra andre lignende produkter på markedet. For hos Ezee-e er det ikke muligt at vælge mellem et væld af eksotiske smagsstoffer. Filtrene er lavet  med smagen af tobak og mentol. Bare de to varianter. Jes B. Jepsen forklarer:
”Vi ønskede at lave en e-cigaret, hvor man som inkarneret ryger ikke behøver at gå på kompromis med hverken smag eller udseende, blot fordi man tager valget om at skifte fra tobaksrøg til e-cigaretter. Vi kan godt lide at ryge, og det kan vores brugere også. Vi har blot valgt at skifte fra tobakscigaretterne for at undgå de mange skadelige stoffer, der er i almindelige cigaretter. Ezee e-cigaretter smager og føles derfor som en ægte cigaret – og ægte cigaretter indeholder altså ikke e-cigaret juice med tyggegummismag, og hvad der nu ellers findes af smagsvarianter derude”, slutter han af, mens han smiler skævt.

Du kan læse mere om vores Ezee el-cigaret her.