E-væske til Ezee e-cigaret med og uden nikotin

Selve e-væsken er den væske, der omdannes til damp af e-cigaretten. Der findes mange forskellige varianter af e-væsker, og i mange forskellige smage og nikotin styrker.

Hos Ezee e-cigaretter har vi altid haft fokus på, at vores e-væske og batterier kun indeholder de sikreste ingredienser af høj kvalitet. Alle e-væsker gennemgår laboratorietest, og vi har gennem mange år oparbejdet en stærk relation til vores leverandører. 

Vores e-væsker lever op til CLP og TPD, som er EU-regler og forskrifter for forbrugerbeskyttelse.

Hvad består e-væsken af?

E-væske i vores e-cigaretter består af tre primære elementer smagsstoffer, fortyndingsmiddel og evt. nikotin. 

Nikotin:

Nikotinen er de fleste bekendte med. Nikotin er et meget stimulerende og afhængighedsskabende stof, som også findes i almindelige cigaretter. I e-cigaretten giver nikotinen halstrækket, det er derfor meget vigtigt at være opmærksom på nikotinstyrken, så det passer til ens behov. Vi tilbyder alle vores produkter som nikotinfrie, altså helt uden nikotin.

Smagsstoffer:

Da nikotin er smagsløs tilsættes forskellige smagsstoffer for at give e-væsken en bestemt smag. Alle vores produkter fås i en tobak og menthol smag, men vi har også en række nikotinfrie produkter.

Fortyndingsmiddel:

I e-væsken findes to ingredienser som kaldes fortyndingsmiddel, nemlig Propylen glycol (PG) og Vegetabilsk glycerin (VG) de udfører to væsentlige funktioner.

Propylen glycol (E1520) er en gennemsigtig væske, som bliver anvendt som fugtgiver i rigtig mange ting, som vi omgiver os med til dagligt. Herunder medicin, fødevarer og tandpasta. PG er med til at producere halskrasset sammen med nikotinen.

VG er en tykkere væske som producerer dampen som indhaleres, og transporterer både smag og nikotin.

Blandingsforholdet mellem PG og VG varierer mellem forskellige e-væsker, alt efter hvad formålet med e-væsken er.

Jo højere PG-indholdet er, desto mere træk i halsen, jo højere VG-indhold, desto mere damp produceres. For at e-væsken er tættest på at simulerer rygning skal der være et højt PG indhold.

Kort sagt, hvis du ønsker at prioritere den tættest mulige fornemmelse for at ryge, ville du blive bedre tjent med en højere PG-væske, mens hvis du foretrækker at udånde store dampskyer med mindre halstræk, ville en højere VG e-væske være mere foretrukket. Hos Ezee-e er PG-VG forholdet for vores tobak og mentol smag henholdsvis 50-50 og 70-30.

E-væske styrke

Hvis e-cigaret væsken skal være med et kraftigt træk i halsen, så er det nikotintyrken som er det afgørende punkt. Vores Ezee startpakke fås med 20mg nikotin hvilket er henvendt til rygere med et stort forbrug. 

Vi tilbyder også alle vores produkter helt uden nikotin, så der er mulighed for at slippe for nikotinen.

Har du brug for vejledning, så kan du skrive til os via vores kontaktformular.