Ezee-e.dk er en dansk forhandler af e-cigaretter. For at besøge denne butik skal du være over 18 år gammel. 

Du skal være opmærksom på at hvis du besøger denne butik, vil produkterne være synlige. Klikker du på ‘Besøg butik’ anses dette som en anmodning til at få vist produkterne.

Er du under 18 år gammel, eller ønsker du ikke at se produkterne, bedes du klikke på ‘Forlad butik’

Besøg butik FORLAD BUTIK

Dette tiltag er lavet med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Kontakt Ezee e-cigaretter via vores kontaktformular

Kære kunde.

Har du spørgsmål til vores produkter, så er vi altid klar til at hjælpe dig. Benyt blot kontaktformularen, så besvarer vi alle henvendelser inden for 24 timer på hverdage.

Vi vil naturligvis gerne høre hvis du har noget at sige om vores elektriske cigaretter. Formen kan også bruges, hvis du har en forespørgsel, spørgsmål, kommentar, eller noget andet, du ønsker at fortælle os om.

Vi værdsætter dig som kunde, så hvis du mod forventning, har modtaget et produkt, der ikke virker - vil vi naturligvis gerne bytte det straks og uden udgift for dig.

Nogle mails ender desværre i mappen for uønskede mails, så skriv venligst et telefonnummer på også, så vi evt. kan få fat i dig efterfølgende. Er du nuværende kunde, så skriv gerne dit ordrenummer på også.

Ezee Trading Aps
Birkerød Kongevej 137F
3460 Birkerød
Telefon: +45 3156 1702
E-mail: questions@ezee-e.com

Dit navn: *
Email: *
Eventuel telefonnummer:
Evt. fakturanummer:
Besked: *
Adresse:    Ezee Trading ApS
Birkerød Kongevej 137F
3460 Birkerød
Telefon:    +45 3156 1702

* Obligatorisk felt

Vi er nødsaget til at sikre os at du ikke er en robot, så besvar derfor venligst følgende.