Handelsbetingelser

Juridisk ejer:

Ezee Trading ApS
Birkerød Kongevej 137F
3460 Birkerød
Danmark
CVR: 36938110

General Product Safety Regulation (GPSR) kontaktperson: Christian Ingerslev (questions@ezee-e.com)

Restriktioner:

Køb af e-cigaretter er ikke tilladt af personer under 18 år i Danmark, hvor Ezee Trading ApS er registreret. Du skal være atten (18) år for at købe via ezee-e.dk, samtykke af aldersverificering vil blive udført.

Ezee Trading ApS forbeholder sig retten til at annullere enhver salgstransaktion baseret på eget skøn, hvis det med rimelighed menes, at køber enten er mindreårig, eller køber på vegne af en mindreårig.

1. Anvendelsesområde

Følgende vilkår og betingelser gælder for alle ordrer, der foretages via vores webshop af forbrugere eller forhandlere. En forbruger er i retlig forstand en køber (eller modtager af en tjenesteydelse), der hovedsagelig handler uden for sit erhverv, og som handler eller indgår aftale med en erhvervsdrivende sælger (eller leverandør af en tjenesteydelse), der handler som led i sit erhverv.

Forhandler betyder en person, der handler til formål, der vedrører den pågældende persons handel, forretning, håndværk eller erhverv, hvad enten det er personligt eller gennem en anden person, der handler i den erhvervsdrivendes navn eller på den erhvervsdrivendes vegne. Disse vilkår gælder også for erhvervsdrivende for fremtidige kommercielle forbindelser uden behov for noget formelt udtryk for dem. Medmindre det udtrykkeligt er godkendt af os til det modsatte, kan vi ikke acceptere den kontraktmæssige gyldighed af modstridende eller supplerende generelle vilkår og betingelser, der anvendes af nogen erhvervsdrivende.

2. Kontraktvilkår

Købsaftalen indgås med Ezee Trading ApS. Visning af produkter i webshoppen udgør et bindende tilbud fra vores side om at indgå en kontrakt med hensyn til varerne. Du kan placere produkterne i indkøbskurven uden forpligtelse og ændre dine varer når som helst inden du afgiver en bindende ordre ved hjælp af de korrektionsmuligheder, der er leveret til dette formål og forklaret under bestillingsprocessen. Kontrakten er dannet ved at klikke på betalingsknappen, der angiver din accept af vores tilbud vedrørende varerne i din kurv. Når du betalt, modtager du straks en ordrebekræftelse via e-mail.

3. Kontraktsprog, lagring af kontraktteksten

Sproget kontrakten indgås på er dansk. Vi gemmer teksten i kontrakten og videresender ordredataene og vores handelsbetingelser til dig via e-mail. Teksten til kontrakten kan ikke tilgås via internettet af sikkerhedsmæssige årsager.

4. Leveringsbetingelser

De angivne leveringsbetingelser er for forsendelse i Danmark. Kunder i europæiske og internationale lande vil have ekstra forsendelsesomkostninger. Ordrer sendes med enten GLS eller PostNord, medmindre der er indgået aftale om anden leverandør. Order kan leveres til privatadresse, erhverv og pakkeshop (afhentning). Leveringstiden er normalt 1-2 hverdage. Levering til pakkeshop koster 35 kr. (gratis ved køb over 749 kr.). Hjemmelevering pålægges et tillægsgebyr på 20 kr ved PostNord og 25 kr. ved GLS. - med mindre andet er angivet (f.eks. perioder med fri levering), Vi sender varerne hurtigst muligt og gerne samme dag som du bestiller, hvis dette sker inden 12.00. Leveringen sker til den adresse, som du har oplyst ved bestillingen, eller nærmeste pakkeshop. Vi tager dog forbehold for længere leveringstid grundet leverandørsvigt, force majeure eller lignende.  Men du vil dog i disse tilfælde få besked hurtigst muligt.

5. Betaling

Forhåndsbetaling

Vi skal modtage betaling på forhånd, inden din ordre kan behandles, og varerne kan sendes. Vi modtager Mastercard, VISA, Visa Dankort samt Mobilepay. Ved betaling vil betalingen blive reserveret på din konto i overensstemmelse med vilkårene for dit kort, indtil vi trækker eller afviser betalingen. Beløbet bliver tidligst hævet når varerne er afsendt. Der kan under ingen omstændigheder trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Kreditkort

Ved afgivelse af din ordre sender du samtidig dine kreditkortoplysninger til betalingsudbyderen. Efter identifikation af den juridiske kortholder vil dit kreditkortselskab igangsætte betalingstransaktionen. Betalingstransaktionen udføres automatisk af kreditkortselskabet og debiteres på dit kort. Vi modtager, holder eller gemmer IKKE dine kreditkortsoplysninger.

Bankoverførsel

Hvis du vælger at betale via bankoverførsel, giver vi dig de oplysninger, der gør det muligt for dig at gøre det. Det er et krav, at du indtaster dit ordrenummer som reference med din bankoverførsel, da vi ellers ikke er i stand til at matche din betaling med din ordre. Skriv til os hvis du ønsker at gøre brug af bankoverførsel.

6. Skader under levering

For forbruger gælder følgende: Hvis varerne leveres med åbenbar skade forårsaget under levering, bedes du rapportere fejlen til transportøren og meddele os det straks. Manglende indgivelse af en klage eller kontakt til os, påvirker ikke på nogen måde dine juridiske rettigheder eller håndhævelsen af sådanne rettigheder, især dine garantirettigheder. Dog hjælper du os med at gøre vores egne krav gældende over for transportøren eller transportforsikringsselskabet.

7. Garanti og reklamationsret

Vi har en juridisk pligt til at levere produkter, der er i overensstemmelse med denne kontrakt. Lovbestemte garantirettigheder gælder. Oplysninger om eventuelle yderligere garantier og deres nøjagtige betingelser, der måtte være gældende, kan findes ved siden af produktet eller på forskellige informationssider i onlinebutikken, hvis det er relevant. Du har ret til at reklamere over de produkter, som har fejl eller mangler ved køb og modtagelse. Denne ret gælder i 2 år, men omfatter kun materiale- og fejl ved fabrikationen. Det er et krav, at reklamationen er berettiget og at fejlen ikke skyldes fejl ved brug af produktet eller andet som kunne havde ødelagt produktet. Dog bemærkes det,  at batterier såvel som filtre er forbrugsvarer og sliddele, som ikke kan forventes at holde i 2 år. Derfor dækkes disse ikke af garantien.

8. Fortrydelsesret

Du har ret til at annullere denne kontrakt inden for 14 dage uden at give nogen grund. Fortrydelsesretten udløber efter 14 dage fra den dag, hvor du, eller en tredjepart bortset fra transportøren og angivet af dig erhverver varen.

For at benytte dig af din fortrydelsesret skal du informere os Ezee Trading ApS, Birkerød Kongevej 137F, 3460 Birkerød, Danmark om din beslutning om at annullere denne kontrakt med en klar erklæring om, hvorfor du ønsker at annullere. Det kan gøres via vores kontaktformular, per brev eller på telefon +45 3156 1702 (man-fre ml. 09-14). For at overholde fortrydelsesretten er det tilstrækkeligt for dig at sende din meddelelse om din udøvelse af retten til at annullere inden fortrydelsesfristen er udløbet. Det kan gøres via vores kontakt side. Du kan også benytte dig af fortrydelsesretten ved at nægte at modtage varen. De omkostninger der måtte være ved en returnering, skal du selv betale. Evt. manglende afhentning af pakker i pakkeshops, som sendes retur vil også blive fratrukket forsendelsesomkostninger ved refundering. Vi modtager ikke pakker sendt ud omdeling eller pr. efterkrav og lignende.

Manglende original emballage kan muligvis udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

  1. Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt,
  2. Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.
  3.  Levering af varer, hvorpå den lovpligtige banderole (afgiftsmærke) er brudt, og produktet dermed ikke længere er salgsbart.

9. Virkninger af fortrydelsesret

Hvis du annullerer denne kontrakt, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, inklusive leveringsomkostninger, hvis kontrakten annulleres inden den sendes,. Hvis varen bliver beskadiget eller forringet, mister du din fortrydelsesret.

Vi foretager tilbagebetalingen uden unødig forsinkelse og ikke senere end;

(a) 14 dage efter den dag, vi modtager alle leverede varer fra dig, eller

(b) (hvis tidligere) 14 dage efter den dag, du fremlægger bevis for, at du har returneret varerne, eller

(c) hvis der ikke blev leveret varer 14 dage efter den dag, hvor vi informeres om din beslutning om at annullere denne kontrakt.

Vi foretager tilbagebetalingen ved hjælp af det samme betalingsmiddel som du brugte til den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har aftalt andet; under alle omstændigheder opkræves der ikke gebyrer som følge af refusionen.

Vi kan tilbageholde tilbagebetaling, indtil vi har modtaget varerne tilbage, eller du har fremlagt bevis for, at varerne er sendt tilbage, alt efter hvad der er tidligst. Du skal sende varerne tilbage eller aflevere dem til os uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dag, hvor du meddeler os din annullering fra denne kontrakt. Fristen er overholdt, hvis du sender varerne tilbage inden perioden på 14 dage er udløbet.

Du skal selv afholde de direkte omkostninger ved returnering af varerne.

Har du klager kan du følge denne link.  Online Dispute Resolution | European Commission (europa.eu)

9. Code of Conduct

Vi har underlagt os følgende Code of Conduct (retningslinjer): Trusted Shops: http://www.trustedshops.com/tsdocument/TS_QUALITY_CRITERIA_en.pdf

10. Distribution / E-commerce

Ezee Trading ApS tillader markedsføring af sine produkter på internettet og dette udelukkende på sine distributørers hjemmesider (undtagen alle "markedspladser" eller lignende salgsplatforme), under forudsætning af overholdelse af visse betingelser (kvaliteten af distributørernes hjemmeside, overholdelse af sidstnævnte med grafiske elementer, overholdelse af reglerne for sundhedsregler og forudgående aftale med virksomheden Ezee Trading ApS for reklamer eller ekstraordinære kampagner osv.). I tilfælde af manglende overholdelse af de førnævnte betingelser kan Ezee Trading ApS suspendere Kundens ret til at sælge sine produkter på internettet.
Virksomheden Ezee Trading ApS forbeholder sig også ret til, hvis det konstateres, at dets distributør skader mærket eller dets image, til at afbryde alle kommercielle forbindelser med det og til at tage alle nødvendige skridt for at opnå erstatning for skaden.

11 GENERELLE VILKÅR er fuldstændig underlagt dansk lovgivning.

11.1 Uden at det berører normer, der beskytter forbrugerne i sagen om kompetent domstol, vil enhver tvist, der opstår mellem parterne i relation til gyldigheden, fortolkningen, udførelsen og opsigelsen af disse GENERELLE VILKÅR og/eller i alle tilfælde i forbindelse med disse GENERELLE VILKÅR være den danske lov og forordnings enekompetence, med udelukkelse af enhver anden konkurrerende eller alternativ domstol.