Handelsbetingelser hos Ezee e

Om Ezee e
Produkter på www.ezee-e.dk, sælges og leveres af Ezee Trading ApS • Hørskætten 10 • 2630 Taastrup • CVR: 36938110 •  

Al handel sker kun online og vi leverer til dig i hele Danmark.

Bestilling
Bestilling af produkter fra Ezee kan kun ske på denne hjemmeside, med mindre andet er aftalt. Du udvælger dine produkter, hvorefter du opretter dig med dit navn og adresse og du kan vælge, om disse oplysninger skal gemmes til senere handler.  Hvis dette ønskes skal du vælge et brugernavn og adgangskode. Ved klik på "betaling" sendes du til vores betalingsportal, hvor dine betalingskort oplysninger indtastes. Din Bestilling  er bekræftet, når du modtager en faktura som sendes til den mailadresse du opgiver.

Betaling
Vi modtager Mastercard, VISA og Visa Dankort og vi tager ikke gebyr på dit køb. Beløbet bliver tidligst hævet når varerne er afsendt fra Ezee-e. Der kan under ingen omstændigheder trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Bankoverførsel: Kontakt os her for nærmere aftale.

Alle priser er inklusive MOMS.

Kortoplysninger
Når du handler hos Ezee Trading ApS behandles kortoplysningerne af SoEasyPay, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard. Alle kortoplysninger håndteres i overensstemmelse med kortorganisationernes regler.

Fragt og levering
Forsendelse er med GLS, som leverer til både privatadresse, erhverv og pakkeshop (afhentning). Leveringstiden er normalt 1-2 hverdage. Levering til pakkeshop  koster 25 kr. (gratis ved køb over 499 kr.).  Hjemmelevering er +20 kr. - med mindre andet er angivet (f.eks. perioder med fri levering), Vi sender varerne hurtigst muligt og gerne samme dag som du bestiller, hvis dette sker inden 14.00. Leveringen sker kun til den adresse, som du har oplyst ved bestillingen, eller nærmeste pakkeshop. Vi tager dog forbehold for levering,  grundet leverandørsvigt, force majeure eller lignende.  Men du vil dog i disse tilfælde få besked hurtigst muligt.

Aldersgrænse
Forudsætningen for at kunne købe Ezee produkter og handle på hjemmesiden er, at kunden er fyldt 18 år. Det er dit ansvar som kunde, at disse regler overholdes.

Reklamationsret
Du har ret til at reklamere over de produkter, som har fejl eller mangler ved køb og modtagelse. Denne ret gælder i 2 år, men omfatter kun materiale- og fejl ved fabrikationen. Det er et krav, at reklamationen er berettiget og at fejlen ikke skyldes fejl ved brug af produktet eller andet som kunne havde ødelagt produktet. Dog bemærkes det,  at batterier såvel som filtre er forbrugsvarer og sliddele, som ikke kan forventes at holde i 2 år. Derfor dækkes disse ikke af garantien.

Fortrydelsesret
Du har 14 dages fortrydelsesret på vore varer under forudsætning af, at varen er ubrugt og emballagen er ubrudt. Fristen regnes fra den dag du modtager varen. Hvis du ønsker at benytte dig af fortrydelsesretten kan du kontakte os via telefon eller mail, hvor vi kan aftale nærmere. Du kan også benytte dig af fortrydelsesretten ved at nægte at modtage varen. De omkostninger der måtte være ved en returnering, skal du selv betale ligesom vi heller ikke refunderer de oprindelige forsendelsesomkostninger. Hvis varen bliver beskadiget eller forringet, mister du din fortrydelsesret. Tilbagebetaling af penge sker hurtigst muligt ved bankoverførsel til din bank, når Ezee-e har kontrolleret varen. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. 

Husk at vedlægge en kopi af fakturaen som dokumentation for, at varen er købt hos Ezee-e.

Beskyttelse af private oplysninger (persondatapolitik)
For at en aftale kan indgås, er nedenstående oplysninger nødvendige.

• Navn
• Adresse
• E-mail adresse

Vi bruger oplysningerne for at kunne levere varen til dig og modtage betaling. Personoplysningerne registreres hos Ezee-e og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Ved indsamling af personlige oplysninger, sikrer vi, at du altid er indforstået med dette, jvf. EU persondataforordningen af 25. Maj 2018. Vi indsamler ikke flere data, end dem, vi har brug for til det konkrete formål.

Vi registrerer og videregiver kun din personoplysninger til tredje part, for at kunne levere varen til dig. Såfremt du ønsker dine persondata slettet, skal vi kontaktes pr. e-mail. Det er også vores pligt, at efterspørge sletning hos eventuelle tredje part. Du har til en enhver tid ret til at få oplyst, hvilke data vi behandler om dig, hvor de stammer fra, og hvad vi anvender dem til.
Vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Vi gemmer ikke din kreditkort oplysninger, ligesom vi i vores betalings portal, kun kan se de sidste 4 cifre og korttype. Er der fejl i de indtastede oplysninger, vi har om dig, kan du til hver en tid få dem rettet. Du skal blot henvende dig til os og oplyse om, hvori unøjagtighederne består.

Ansvarsbegrænsning
Risikoen for varer købt hos Ezee-e overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet. Bemærk - Produkterne må ikke bruges af gravide og personer under 18 år. Søg vejledning hos din læge, hvis du har sygdomme eller hvis der er andre forhold, som kan skabe tvivl om produktets egnethed. Ezee-e tager ikke ansvar for skader forvoldt på andet elektronisk udstyr, artikler og personer. 

Forbehold generelt
Ezee-e tager forbehold for tastefejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer, prisstigninger, force majeure, udsolgte eller udgåede varer, samt leveringssvigt fra vores leverandører.

Forbehold omkring rabatkoder
Fra tid til anden udsendes rabatkoder i forbindelse med kampagner. Dette kan være en kampagne på et specifikt medie, i forbindelse med højtider, udsendelse af et nyhedsbrev, ved at dele vores link på f.eks. Facebook og Twitter, henvise til andre kunder, medlem af en indkøbsforening eller andet. Dele-, indkøbsforenings- og henvisningskoder er personlige og udløses kun ved en bestemt handling, hvorfor den modtagere af koderne er kendte. Fælles for alle rabatkoder er, at disse er personlige og kun kan bruges én gang pr. kunde. Hvis vi erfarer, at man som kunde systematisk har udnyttet koder, forbeholder vi os ret til at afvise bestillingerne uden yderligere forklaring.

Hjælp & Spørgsmål
Hvis du har spørgsmål til ovenstående og eller har brug for hjælp, så kontakt venligst vores kundeservice via denne form.