Vape Pod System

Et pod system er nemt at gå i gang med, uanset din erfaring, da der er få komponenter at forholde sig til. Med et kraftigt batteri giver vores pod system mere damp end vores andre e-cigaretter. Pods er præfyldte med e-væske, så de er klar til brug.

Vape Pod startpakke tobak nikotin nikotinfri

Ezee Pod+ Startpakke, Tobak

Pod-system med genopladeligt batteri, USB-oplader og 2 Pods i Tobakssmag. Kommer i 20mg/ml og 12mg/ml nikotin. Kun 219,95 kr.

Vape Pod startpakke menthol nikotin nikotinfri

Ezee Pod+ Startpakke, Menthol

Pod-system med genopladeligt batteri, USB-oplader og 2 Pods i Menthol smag. Kommer i 20mg/ml og 12mg/ml nikotin. Kun 219,95 kr.

engang vape pods ezee pod+ tobak smag nikotin nikotinfri

Ezee Pods Tobak - Pakke med 2

Vælg mellem 20mg/ml eller 12mg/ml nikotin. Hver pakke indeholder 2 Pods med 2 ml e-væske. Kun 64,95 kr pr stk.

engang vape pods ezee pod+ menthol smag nikotin nikotinfri

Ezee Pods Menthol - Pakke med 2

Vælg mellem 20mg/ml eller 12mg/ml nikotin. Hver pakke indeholder 2 Pods med 2 ml e-væske. Kun 64,95 kr pr stk.

Hvad er Vape Pod e-cigaretter?

Pod vape/pod-systemer er vape enheder, der består af to dele: et batteri og en pod. Disse klikkes sammen for at danne en enkelt enhed. Hos Ezee er de fyldt med E-væske, når du modtager dem.

Pods fastgøres magnetisk, når du klikker dem samme, og kompatible pods kan let udskiftes. Pod leveres med indbyggede coils, så hvis coilen brænder ud, skifter du til en ny pod.

Der er forskellige typer pod-vaper: åbne systemer og lukkede pods:

Lukkede Pods: Lukkede pods er en type vape, der har udskiftelige pods, som f.eks. vores produkt Ezee Pod+. Disse pods kan ikke fyldes selv. De er meget praktiske, da du kan have en reserve med dig i lommen.

Engangs vape: En anden type lukkede pods er engangs vape, alt-i-én-enheder, der har en fuldt integreret pod (ikke-fyldbar) og internt batteri. Designet til at vare en begrænset periode, er de en fantastisk mulighed for nogen, der skifter fra at ryge. Her finder du vores engangs vape, inklusive Ezee Go og Ezee Go+.

Åbne Pod-Systemer: Åbne pod-systemer bruger en påfyldbar pod, der kan fyldes med hvilken som helst smagsvariant af e-væske, du ønsker. Hos Ezee tilbyder vi kun lukkede pod-systemer, fordi vi ønsker at gøre vaping så problemfrit som muligt. Derfor kan vores pods ikke fyldes med din egen væske.

Hvad er et forudfyldt vape pod system?

Med et forudfyldt pod vape system er alle dine pods præ-fyldt med e-væske, du skal derfor blot genoplade batteriet og skifte den tomme pod ud med en ny, når væsken er blevet brugt op.

Hvorfor Vælge Vape Pod Systemet?

Vores Vape Pod System tilbyder en række fordele i forhold til andre e-cigaret typer:

  1. Kraftigere batteri: Med et 320mAh kraftigt batteri, får du også en kraftigere dampudvikling end i traditionelle e-cigaretter.
  2. Flere Batteri Muligheder: Udtryk din personlighed med vores Vape Pod Starter Kits, tilgængelige i livlig rød, elegant sort eller tidløst sølv. 
  3. Langvarig E-Væske: Hver Pod indeholder hele 2 ml e-væske, hvilket giver op til 600 sug afhængigt af din rygestil. Det er næsten en fordobling ift andre af vores produkter.
  4. Brugervenlig og Praktisk: Vape Pod Systemet er utrolig nemt at bruge. Den er designet til at være kompakt og transportabel, så du kan have den med dig overalt. Aktiveringsknappen er børnesikret, hvilket giver ekstra tryghed og forhindrer utilsigtet brug.
  5. Pris: Priserne på nye pods er generelt lavere end priser på engangs e-cigaretter.

Hvad er fordelene ved et Pod system?

Vape Pods har coiler indbygget i poden, hvilket betyder, at der er meget mindre justering involveret sammenlignet med et større vaping device. Designet gør dem ideelle til brug med højt nikotinindhold i væsken, og på grund af deres mindre batteri egner de sig også bedre til væsker med højere PG-indhold. De passer godt i hånden og lommen, så de er ideelle at tage med sig, når du er på farten. De er nemme at bruge med kun en aktiveringsknap, du trykker på, og så er de klar til brug. Du behøver ikke at justere wattindstillingerne, og især lukkede systemer er meget pålidelige, da de pods, du bruger, skaber en konsistent dampoplevelse. Mange pods er designet til MTL-dampning, men de kan også bruges til DTL-dampning.

Hvor længe holder en pod?

Hver pod indeholder 2 ml væske, hvilket giver dig op til 600 træk, afhængigt af din egen dampstil. Det er vigtigt at bemærke, at varigheden kan variere betydeligt afhængigt af personlig brug og dampbehov. Den præcise levetid af en pod afhænger af, hvor meget e-væske du bruger, og tilstanden af coilen. Dette varierer derfor fra person til person baseret på brugsmønster.

Fungerer min pod i andre pod systemer?

Vores pods er specielt designet til brug med vores egne enheder. Det er muligt, at de kan være kompatible med lignende batterier, men vi kan ikke garantere dette. Fordi pods varierer i form og funktion fra producent til producent, er der desværre ingen universel pod, der passer til alle enheder.

Sikkerhed Først - Godkendt af Myndighederne

Vores Vape Pod System er ikke bare endnu en e-cigaret på markedet. Det er et produkt, der er blevet grundigt vurderet og godkendt af de relevante myndigheder. Dette betyder, at produktet opfylder strenge standarder for kvalitet, sikkerhed og ydeevne. Når du vælger vores Vape Pod System, kan du være sikker på, at du investerer i et produkt, der er blevet gennemgået og godkendt af relevante myndigheder. Dette inkluderer også aspekter som batterisikkerhed, materialer og produktion.