Ezee-e.dk er en dansk forhandler af e-cigaretter. For at besøge denne butik skal du være over 18 år gammel. 

Du skal være opmærksom på at hvis du besøger denne butik, vil produkterne være synlige. Klikker du på ‘Besøg butik’ anses dette som en anmodning til at få vist produkterne.

Er du under 18 år gammel, eller ønsker du ikke at se produkterne, bedes du klikke på ‘Forlad butik’

Besøg butik FORLAD BUTIK

Dette tiltag er lavet med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

E cigaret grossist - Bliv forhandler af Ezee e-cigaretter

Bliv e cigaret grossist med Ezee e-cigaretter

Hvis du er indehaver af en webshop, kiosk, købmand/supermarked, bar, restaurant eller repræsenterer en virksomhed eller medarbejdergruppe, kan vi tilbyde dig en attraktiv aftale med forhandling af vore produkter.

Alle vores produkter godkendte til salg i Danmark og resten af Europa. Leveres i pakninger med indholdstekst som overholder dansk lovgivning. Sikkerhedsstyrelsen varetager kontrollen af salget med e-cigaretter i Danmark.   

Kontakt os gennem nedenstående form, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Ja, jeg repræsenterer en forretning og er interesseret i EZEE produkterne. Kontakt mig derfor venligst i henhold til nedenstående.
Navn: *
Kontakt e-mail: *
Kontakt telefon: *
Firmanavn: *
Adresse: *
Postnummer og by: *
Venligst kontakt mig via:

* Obligatorisk felt

Vi er nødsaget til at sikre os at du ikke er en robot, så besvar derfor venligst følgende.