Ezee-e.dk er en dansk forhandler af e-cigaretter. For at besøge denne butik skal du være over 18 år gammel. 

Du skal være opmærksom på at hvis du besøger denne butik, vil produkterne være synlige. Klikker du på ‘Besøg butik’ anses dette som en anmodning til at få vist produkterne.

Er du under 18 år gammel, eller ønsker du ikke at se produkterne, bedes du klikke på ‘Forlad butik’

Besøg butik FORLAD BUTIK

Dette tiltag er lavet med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Om Ezee e-cigaretter

Hos Ezee-e er vi “livslange” rygere og ligesom mange andre rygere, ønskede vi ikke at (og indså at vi ikke kunne) holde helt op med at ryge. Vi begyndte at lede efter et reelt alternativ til almindelige cigaretter; en elektrisk cigaret som ikke indeholder 4000 forskellige stoffer som findes i tobaksrøg.1

*1 - https://www.sundhed.dk/borger/patienthaandbogen/sundhedsoplysning/rygning/om-rygning/hvad-indeholder-tobak/

Vi havde ikke lyst til at begynde at investere i store udstyrsstykker til påfyldning af væsker og lignende - eller til at skulle ryge ud af noget, der ser ud som om, at det kommer fra en science fiction-film. Vi var rygere - og vi ønskede at ryge noget, der ser ud som, smager og føles som en rigtig cigaret.

Sandheden er, at markedet for e-cigaretter markedet bare ikke havde hvad vi ønskede. Så vi gik igang med at definere og designe det vi ønskede af en e-cigaret:

1. En e-cigaret, der smager som en rigtig cigaret

2. En e-cigaret med et elegant og velkendt design
3. En e-cigaret, der giver det kendte “træk” i halsen ved indånding
4. En e-cigaret, der ryger/damper, når den bruges

5. En e-cigaret, der er prisvenlig sammenlignet med “rigtige” cigaretter
6. En e-cigaret, der leveres “klar til brug”
7. En e-cigaret med et langvarigt batteri

8. En elektrisk cigaret af højeste sikkerhed
9. En e-cigaret, som efterlader brugeren tilfreds
10. Et ægte alternativ til traditionelle tobakscigaretter

Efter at have defineret disse “Ti Bud” - begyndte vores rigtige opgave med at finde en producent. Vi rejste verden tynd og endte med at begynde et samarbejde med Sherry Inc. som fremstillede vores prototyper og færdiggjorde udformningen af vores allerførste elektroniske cigaret: Ezee Go 24mg.

Siden da har vi udvidet med flere styrker og smage. Vi har desuden fået global succes med dedikerede brugere af Ezee Go i England, Tyskland, USA og her i Skandinavien. Denne succes har til gengæld udfordret os til at udvide vores produktsortiment til også at omfatte Ezee genopladelige e-cigaret, med udskiftelige filtre.

Hvis du er på udkig efter en el smøg, så få mere information her.

Vores hang til perfektion og vores engagement i vores egne “Ti Bud” er det, der gør os “anderledes” end de andre. Vi vil aldrig glemme vores rødder som rygere og vores forpligtelse til dig, som er at levere det perfekte alternativ - som hjælper dig til at skifte til e-cigaretter.

Vi støtter:


Miljøvenligpakning

Vil du vide mere om Ezee og vores produkter?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål omkring vores produkter, eller brug for hjælp til at finde din kommende Ezee e-cigaret.

Hvis du vil fortælle os, hvad du synes om Ezee’s produkter vil vi også blive glade for at høre fra dig.