Om Ezee

Hos Ezee er vi stolte af at være en førende spiller på e-cigaret markedet med en global tilstedeværelse og et lokalt præg. Med lokale aktiviteter i Danmark, Tyskland, Frankrig, England og Italien er vi garant for høj kvalitet og fremmeste produktudvikling.

Vores mission er enkel: at tilbyde et pålideligt, bekvemt og bedre alternativ til rygere verden over. Uanset om du er i Danmark, Europa eller andre steder i verden, leverer vi det perfekte rygealternativ til dig.

Historien

Hos Ezee-e er vi “livslange” rygere og ligesom mange andre rygere, ønskede vi ikke at (og indså at vi ikke kunne) holde helt op med at ryge. Vi begyndte at lede efter et reelt alternativ til almindelige cigaretter; en elektrisk cigaret som ikke indeholder 4000 forskellige stoffer som findes i tobaksrøg.

Vi havde ikke lyst til at begynde at investere i store udstyrsstykker til påfyldning af væsker og lignende - eller til at skulle ryge ud af noget, der ser ud som om, at det kommer fra en science fiction-film. Vi var rygere - og vi ønskede at ryge noget, der ser ud som, smager og føles som en rigtig cigaret.

Sandheden er, at markedet for e-cigaretter markedet bare ikke havde hvad vi ønskede. Så vi gik igang med at definere og designe det vi ønskede af en e-cigaret:

  1. En e-cigaret, der smager som en rigtig cigaret
  2. En e-cigaret med et elegant og velkendt design
  3. En e-cigaret, der giver det kendte “træk” i halsen ved indånding
  4. En e-cigaret, der ryger/damper, når den bruges
  5. En e-cigaret, der er prisvenlig sammenlignet med “rigtige” cigaretter
  6. En e-cigaret, der leveres “klar til brug”
  7. En e-cigaret med et langvarigt batteri
  8. En elektrisk cigaret af højeste sikkerhed
  9. En e-cigaret, som efterlader brugeren tilfreds
  10. Et ægte alternativ til traditionelle tobakscigaretter

Efter at have defineret disse “Ti Bud” - begyndte vores rigtige opgave med at finde en producent. Det begynde med et samarbejde med Sherry Inc. som fremstillede vores prototyper og færdiggjorde udformningen af vores allerførste elektroniske cigaret: Ezee Go 24mg.

Siden da har vi udvidet med andre styrker og smage. Vi har desuden fået global succes med dedikerede brugere af Ezee Go i England, Tyskland, USA og her i Skandinavien. Denne succes har til gengæld udfordret os til at udvide vores produktsortiment til også at omfatte Ezee genopladelige e-cigaret, med udskiftelige filtre, samt andre produkter.

Vores hang til perfektion og vores engagement i vores egne “Ti Bud” er det, der gør os “anderledes” end de andre. Vi vil aldrig glemme vores rødder som rygere og vores forpligtelse til dig, som er at levere det perfekte alternativ - som hjælper dig.

Vil du vide mere om Ezee og vores produkter?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål omkring vores produkter, eller brug for hjælp til at finde din kommende Ezee e-cigaret.

Hvis du vil fortælle os, hvad du synes om Ezee’s produkter vil vi også blive glade for at høre fra dig.