E-cigaret batterier af høj kvalitet

Hos Ezee-e bruger vi kun de bedste e-cigaret batterier på markedet til vores e-cigaretter. Vores e-cigaret batterier er af høj kvalitet og har lang ydeevne. Vi gider nemlig ikke at bruge unødig tid på at lade batteriet op i tide og utide. Det skal være nemt og hurtigt – og det er det hos Ezee-e. Vores mest populære produkt er vores engangs e-cigaret Ezee Go

2 forskellige muligheder med Ezee e-cigaret: Genopladelig eller engangs?

Vi tilbyder 2 former for e-cigaretter her hos Ezee-e, nemlig; ’Ezee Go’, og ’Ezee’.  Det der adskiller de 2 produkter er i høj grad deres batterier, og altså hvorvidt det er muligt at gøre den enkelte e-cigaret genopladelig eller ej.

Du kan læse mere om vores  e-cigaret / el-smøg udvalg her.

Engangs e-cigaret med inkorporeret e-cigaret batteri

Har du ikke brug for muligheden for at gøre din e-cigaret genopladelig, er produktet ’Ezee Go’ lige noget for dig. Denne e-cigaret er nemlig lavet til dig på farten, der ikke har den nødvendige tid til at oplade dine e-cigaret batterier. ’Ezee Go’ er en engangscigaret og kommer derfor som en samlet cigaret uden muligheden for at udskifte hverken filtre eller batterier. Brug og smid ud. Ligesom med dine gamle traditionelle cigaretter – selvfølgelig bare uden alle de skadelige stoffer, som tobakscigaretten som bekendt indeholder.

Den billige e-cigaret med genopladelige e-cigaret batterier

Vores e-cigaret ’Ezee’ kommer med genopladelige e-cigaret batterier og udskiftelige filtre. Denne e-cigaret er til dig, der ikke nænner at smide dine e-cigaret batterier ud efter endt brug, og som også gerne vil spare lidt ekstra penge i længden. Dine e-cigaret batterier oplades selvfølgelig nemt og hurtigt. Dette gøres med et USB-stik. Herefter skrues de blot nemt og hurtigt på igen med vores smarte gevind system. Prøv vores 'Ezee e-cigaret startpakke.

Hos Ezze-e sælger vi både engangs e-cigaretter og med genopladelige e-cigaret batterier

Vi vil gerne hjælpe dig med at finde den e-cigaret, der passer bedst til dine personlige behov – med eller uden genopladelige batterier? Kontakt os på vores kontaktformular her på hjemmesiden, så lover vi at vende tilbage til dig inden for 24 timer.

Se billeder og priser på vores engangs e cigaret og genopladelige e cigaretter her.

Powered by wpsnet.com © 2020 Ezee-E