Ezee-e.dk er en dansk forhandler af e-cigaretter. For at besøge denne butik skal du være over 18 år gammel. 

Du skal være opmærksom på at hvis du besøger denne butik, vil produkterne være synlige. Klikker du på ‘Besøg butik’ anses dette som en anmodning til at få vist produkterne.

Er du under 18 år gammel, eller ønsker du ikke at se produkterne, bedes du klikke på ‘Forlad butik’

Besøg butik FORLAD BUTIK

Dette tiltag er lavet med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

E-cigaret batteri fra Ezee højeste kvalitet er din sikkerhed 

Hos Ezee-e bruger vi kun e-cigaret batterier med en meget høj sikkerhed  til vores e-cigaretter. Vores e-cigaret batterier er af høj kvalitet og har lang ydeevne. Vi gider nemlig ikke at bruge unødig tid på at lade batteriet op i tide og utide. Det skal være nemt og hurtigt – og det er det hos Ezee-e. Vores mest solgte e-cigaret batteri er i vores engangs e-cigaret Ezee Go

To forskellige muligheder med Ezee e-cigaret batteri: Genopladelig eller engangs?

Vi tilbyder 2 forskellige former for e-cigaret batterier her hos Ezee-e, enten til engangsbrug, som ikke kan genoplades. Eller som genopladelig som kan  bruges igen og igen. Ezee Go og Ezee Puff er alle engangs e-cigaret batterier, og skal smides ud efter brug (sorteres som batterier). Vores Ezee og Ezee Pod er med et genopladeligt batteri, hvor man i stedet udskifter filtret eller pod'en efter  brug.

Du kan læse mere om vores  e-cigaret / el-smøg udvalg her.

Engangs e-cigaret med inkorporeret e-cigaret batteri

Har du ikke brug for muligheden for at gøre din e-cigaret genopladelig, er produktet ’Ezee Go’ lige noget for dig. Denne e-cigaret er nemlig lavet til dig på farten, der ikke har den nødvendige tid til at oplade dine e-cigaret batterier. ’Ezee Go’ er en engangscigaret og kommer derfor som en samlet cigaret uden muligheden for at udskifte hverken filtre eller batterier. Brug og smid ud. 

E-cigaret med genopladelige e-cigaret batterier

Vores e-cigaret ’Ezee’ kommer med genopladelige e-cigaret batterier og udskiftelige filtre. Denne e-cigaret er til dig, der ikke nænner at smide dine e-cigaret batterier ud efter endt brug, Dine e-cigaret batterier oplades nemt og hurtigt. Dette gøres med et USB-stik. Herefter skrues filtrene blot nemt og hurtigt på igen med det smarte gevind system. Prøv vores 'Ezee e-cigaret startpakke.

Hos Ezze-e sælger vi både engangs e-cigaretter og med genopladelige e-cigaret batterier

Vi vil gerne hjælpe dig med at finde den e-cigaret, der passer bedst til dine personlige behov – med eller uden genopladelige batterier? Kontakt os på vores kontaktformular her på hjemmesiden, så lover vi at vende tilbage til dig inden for 24 timer.

Se billeder og priser på vores engangs e cigaret og genopladelige e cigaretter her.