E-cigaret batteri fra Ezee højeste kvalitet er din sikkerhed 

Hos Ezee-e bruger vi kun e-cigaret batterier med en meget høj sikkerhed  til vores e-cigaretter. Vores e-cigaret batterier er af høj kvalitet og har lang ydeevne. Vi gider nemlig ikke at bruge unødig tid på at lade batteriet op i tide og utide. Det skal være nemt og hurtigt – og det er det hos Ezee-e. Vores mest solgte e-cigaret batteri er i vores engangs e-cigaret Ezee Go

To forskellige muligheder med Ezee e-cigaret batteri: Genopladelig eller engangs?

Vi tilbyder 2 forskellige former for e-cigaret batterier her hos Ezee-e, enten til engangsbrug, som ikke kan genoplades. Eller som genopladelig som kan  bruges igen og igen. Ezee Go og Ezee Puff er alle engangs e-cigaret batterier, og skal smides ud efter brug (sorteres som batterier). Vores Ezee og Ezee Pod er med et genopladeligt batteri, hvor man i stedet udskifter filtret eller pod'en efter  brug.

Du kan læse mere om vores  e-cigaret / el-smøg udvalg her.

Engangs e-cigaret med inkorporeret e-cigaret batteri

Har du ikke brug for muligheden for at gøre din e-cigaret genopladelig, er produktet ’Ezee Go’ lige noget for dig. Denne e-cigaret er nemlig lavet til dig på farten, der ikke har den nødvendige tid til at oplade dine e-cigaret batterier. ’Ezee Go’ er en engangscigaret og kommer derfor som en samlet cigaret uden muligheden for at udskifte hverken filtre eller batterier. Brug og smid ud. 

E-cigaret med genopladelige e-cigaret batterier

Vores e-cigaret ’Ezee’ kommer med genopladelige e-cigaret batterier og udskiftelige filtre. Denne e-cigaret er til dig, der ikke nænner at smide dine e-cigaret batterier ud efter endt brug, Dine e-cigaret batterier oplades nemt og hurtigt. Dette gøres med et USB-stik. Herefter skrues filtrene blot nemt og hurtigt på igen med det smarte gevind system. Prøv vores 'Ezee e-cigaret startpakke.

Vi vil gerne hjælpe dig med at finde den e-cigaret, der passer bedst til dine personlige behov – med eller uden genopladelige batterier? Kontakt os på vores kontaktformular her på hjemmesiden, så lover vi at vende tilbage til dig inden for 24 timer.