Ezee-e.dk er en dansk forhandler af e-cigaretter. For at besøge denne butik skal du være over 18 år gammel. 

Du skal være opmærksom på at hvis du besøger denne butik, vil produkterne være synlige. Klikker du på ‘Besøg butik’ anses dette som en anmodning til at få vist produkterne.

Er du under 18 år gammel, eller ønsker du ikke at se produkterne, bedes du klikke på ‘Forlad butik’

Besøg butik FORLAD BUTIK

Dette tiltag er lavet med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

engangs e-cigaret puff bar disposable tobak 20mg nikotin

Ezee Go+ engangs e-cigaret Tobak 20mg Nikotin

Ezee Go+ engangs e-cigaret med 2ml væske som giver op til hele 600 sug. Tobak smag og 20mg/ml nikotin. Kun 69,95 kr. pr stk.

69,95 DKK
engangs e-cigaret puff bar bars disposables menthol 20mg nikotin

Ezee Go+ engangs e-cigaret Menthol 20mg Nikotin

Ezee Go+ engangs e-cigaret med 2ml væske som giver op til hele 600 sug. Menthol smag og 20mg/ml nikotin. Kun 69,95 kr. pr stk.

69,95 DKK
Ezee Go engangs e-cigaret Tobak Nikotinfri - Pakke af 5

Ezee Go engangs e-cigaret Tobak Nikotinfri - Pakke af 5

Ezee Go med smag af tobak og op til 400 hiv, afhængig af hvordan du ryger. Pris ned til 168,75,- for en pakke med 5 stk.

244,75 DKK
Ezee Go engangs e-cigaret Menthol Nikotinfri - Pakke af 5

Ezee Go engangs e-cigaret Menthol Nikotinfri - Pakke af 5

Ezee Go med smag af mentol og optil 400 hiv, afhængig af hvordan du ryger. Pris ned til 168,75,- for en pakke med 5 stk.

244,75 DKK

Hvad er en engangs e-cigaret?

Engangs e-cigaret, ofte kaldet puff bars eller disposables, er alt-i-én vape, der inkluderer et batteri og en forudfyldt pod med en integreret coil. Engangs e-cigaretter som er praktiske og nemme at bruge, bruger et ikke-genopladeligt batteri og en lukket pod; når batteriet er tomt, eller poden er tom, skal den bortskaffes ansvarligt. Engangs e-cigaretter er beregnet til at give  nikotin hittet via mund-til-lunge-indånding (MTL), lignende det at ryge traditionelle cigaretter. Engangs e-cigaretter er forudfyldt med nikotin e-væske eller nikotinfri e-væske i mængder, der varierer fra 1 ml til 2 ml.

Vigtige funktioner:

  1. Forudopladeligt batteri: engangs e-cigaretter leveres med et forudopladeligt lithiumbatteri, hvilket gør det ekstremt nemt at bruge og klar til brug lige ud af æsken. 
  2. Forudfyldt med væske: Pod-delen er forudfyldt med e-væske, i enten tobak eller menthol smag og den angivede nikotinmængde. Der er ikke behov for at skifte coil eller fylde e-væske på. 
  3. Automatisk Inhalation: Den automatiske inhalationsfunktion gør brugen af Engangs e-cigaretten utroligt enkel. Du skal bare suge, og e-cigaretten aktiveres automatisk. På produkter med nikotin vil der være en børnesikring, som forhindrer utilsigtet brug.
  4. Engangsbrug: engangs e-cigaretter kan bruges kontinuerligt, indtil batteriet er tomt, hvorefter det skal bortskaffes ansvarligt. 

Hvor mange sug tilbyder engangs e-cigaretter og puff bars?

Engang e-cigaretter er kommet langt takket være teknologiske fremskridt. Med forbedret batterilevetid giver de dig omtrent lige så mange sug som 40 cigaretter - normalt 400-600 sug pr. enhed. Antal sug kan variere kraftigt og afhænger af hvor kraftigt og længe du suger.

Hvem anbefales engangs e-cigaretter til?

Engangs e-cigaretter er en nem måde at dampe på, hvilket gør dem ideelle for nye dampere som ønsker at stoppe med cigaretter. Det kan også være til ældre mennesker som ikke har mulighed for selv at blande væsker og justere på e-cigaretten.

Hvad er de bedste smagsvarianter for engangs e-cigaretter?

I Danmark er det ulovligt at sælge engangs e cigaretter med andet end tobak eller mentol smag. Vi fokuserer på voksne rygere, der søger et alternativ til traditionelle cigaretter, og derfor er vores smage målrettet dette.

Findes der engangs e-cigaretter med nikotin?

Ja, vi tilbyder vores engang e-cigaretter og puff bars med nikotin. Ezee Go+ er tilgængelig med 20mg/ml nikotin. Hver enhed indeholder 2ml e-væske, som giver op til 600 hiv afhængig af rygemåde.

Er der nikotinfrie engangs e-cigaretter tilgængelig?

Ja, vi har nikotinfrie engangs e-cigaretter i vores sortiment. Vi har alle vores mærker i en nikotinfri variant. Både tobak- og mentolsmage. Nikotinfri engangs e-cigaretter kan være et glimrende alternativ for dem, der ønsker at slippe af med nikotinafhængighed, men stadig ønsker en dampoplevelse.

Hvad gør jeg, når min engangs e-cigaret er tom?

Engangs e-cigaretter kan ikke genopfyldes og skal derfor efter brug bortskaffes som elektronisk affald. Du kan undersøge nærmere, hvad der gælder for dig, og reglerne i din kommune/by. Du kan også læse mere på vores side om affaldshåndtering.

Ønsker du en e-cigaret med længere levetid så tag et kig på vores e-cigaret startpakke eller vores Vape Pod system