Engangs e-cigaret

En engangs e-cigaret er forudfyldt med e-væske, designet til nem og bekvem dampning uden behov for påfyldning eller genopladning. Lignende det at ryge en almindelig cigaret, hvilket kan være nyttigt for rygere, der ønsker at lave en sikker overgang til dampning.

engangs e-cigaret puff bar disposable tobak 20mg nikotin

Ezee Go+ Tobak 20mg Puff Bar

Ezee Go+ engangs e-cigaret med 2ml væske som giver op til hele 600 sug. Tobak smag og 20mg/ml nikotin. Børnesikret Puff Bar fra kun 69,95 kr. pr stk.

69,95 DKK
engangs e-cigaret puff bar bars disposables menthol 20mg nikotin

Ezee Go+ Menthol 20mg Puff Bar

Ezee Go+ engangs e-cigaret med 2ml væske som giver op til hele 600 sug. Menthol smag og 20mg/ml nikotin. Børnesikret Puff Bar fra kun 69,95 kr. pr stk.

69,95 DKK
Ezee Go Tobak Nikotinfri Engangs

Ezee Go Tobak Nikotinfri Engangs

Ezee Go ligner en traditionel cigaret i smag og udseende. Klar til brug med op til 400 hiv. Pris ned til 168,75,- for en pakke med 5 stk.

244,75 DKK
Ezee Go Menthol Nikotinfri Engangs

Ezee Go Menthol Nikotinfri Engangs

Ezee Go ligner en traditionel cigaret i smag og udseende. Klar til brug med op til 400 hiv. Pris ned til 168,75,- for en pakke med 5 stk.

244,75 DKK

Hvad er en engangs e-cigaret?

Engangs e-cigaretter er blevet utrolig populære, grundet deres praktiske egenskaber. De er klar til at dampes lige fra de tages ud af emballagen, og skal blot affaldsorteres, når enheden løber tør for e-væske eller batteri.

  • Forudfyldt med dit ønskede nikotinniveau, der giver en følelse, der ligner at ryge. 
  • Kommer i smagsvarianterne tobak og menthol. 
  • Ingen knapper skal trykkes. Aktiveres ved sug. Børnesikring kan dog forekomme.  
  • Lavere dampproduktion end ved store påfyldnings e-cigaretter. 
  • Ingen besvær med at oplade enheden, vedligeholde eller genopfylde med e-væske. 
  • Normalt mere intens smag på grund af den mere begrænsede luftstrøm, der er indbygget i de fleste engangs e-cigaretter.

Engangs e-cigaret, ofte kaldet puff bars eller disposables, er alt-i-én vape, der inkluderer et batteri og en forudfyldt pod med en integreret coil. Engangs e-cigaretter som er praktiske og nemme at bruge, bruger et ikke-genopladeligt batteri og en lukket pod; når batteriet er tomt, eller poden er tom, skal den bortskaffes ansvarligt. Engangs e-cigaretter er beregnet til at give  nikotin hittet via mund-til-lunge-indånding (MTL), lignende det at ryge traditionelle cigaretter. Engangs e-cigaretter er forudfyldt med nikotin e-væske eller nikotinfri e-væske i mængder, der varierer fra 1 ml til 2 ml.

Hvor mange sug tilbyder engangs e-cigaretter og puff bars?

Engang e-cigaretter er kommet langt takket være teknologiske fremskridt. Med forbedret batterilevetid giver de dig omtrent lige så mange sug som 40 cigaretter - normalt 400-600 sug pr. enhed. Antal sug kan variere kraftigt og afhænger af hvor kraftigt og længe du suger.

Hvem anbefales engangs e-cigaretter til?

Engangs e-cigaretter er en nem måde at dampe på, hvilket gør dem ideelle for nye dampere som ønsker at stoppe med cigaretter. Det kan også være til ældre mennesker som ikke har mulighed for selv at blande væsker og justere på e-cigaretten.

Hvad er de bedste smagsvarianter for engangs e-cigaretter?

I Danmark er det ulovligt at sælge engangs e cigaretter med andet end tobak eller mentol smag. Vi fokuserer på voksne rygere, der søger et alternativ til traditionelle cigaretter, og derfor er vores smage målrettet dette.

Findes der engangs e-cigaretter med nikotin?

Ja, vi tilbyder vores engang e-cigaretter og puff bars med nikotin. Ezee Go+ er tilgængelig med 20mg/ml nikotin. Hver enhed indeholder 2ml e-væske, som giver op til 600 hiv afhængig af rygemåde.

Er der nikotinfrie engangs e-cigaretter tilgængelig?

Ja, vi har nikotinfrie engangs e-cigaretter i vores sortiment. Vi har alle vores mærker i en nikotinfri variant. Både tobak- og mentolsmage. Nikotinfri engangs e-cigaretter kan være et glimrende alternativ for dem, der ønsker at slippe af med nikotinafhængighed, men stadig ønsker en dampoplevelse.

Hvad gør jeg, når min engangs e-cigaret er tom?

Engangs e-cigaretter kan ikke genopfyldes og skal derfor efter brug bortskaffes som elektronisk affald. Du kan undersøge nærmere, hvad der gælder for dig, og reglerne i din kommune/by. Du kan også læse mere på vores side om affaldshåndtering.