E-cigaret damp: Mindre skadelig end almindelig cigaretrøg

Det er alment kendt, at tobaksrygning er alvorligt skadeligt for dig og dit helbred. Det kan der vist efterhånden ikke herske tvivl om. Alligevel ryger knap 20 procent af den danske befolkning stadig. Virkeligheden er altså, at selvom rygerne godt ved, at tobaksrygning er yderst skadeligt for dem selv og deres omgivelser, så er denne viden altså ikke nok til at få dem til at holde op med at ryge. Vi lever i et frit land, og det er – hovedsageligt – vores egen krop, det går ud over. Vi vil derfor også selv bestemme, om vi vil ryge eller ej.
Her hos Ezee-e er vi selv inkarnerede rygere, og vi elsker at ryge. Vi har dog besluttet, at vi ikke længere gider at inhalere de mange skadelige stoffer, der findes i almindelige cigaretrøg. Vi er derfor skiftet over til e-cigaretter og inhalerer nu e-cigaret damp. Det vil vi også anbefale dig at gøre. E-cigaret damp er nemlig langt fra nær så skadeligt som den traditionelle tobaksrøg.

Vi tilbyder dig, den ægte smag af tobak og menthol, som fra dine normale cigaretter.

Læs mere om Ezee e-cigaret mentol smag.
Læs mere om Ezee e-cigaret tobak smag.

Info om e-cigaret damp

Undersøgelser viser, at man optager nogenlunde samme mængde nikotin i blodet ved at inhalere dampen fra en e-cigaret, som man gør ved røgen fra almindelige cigaretter. Forskellen er altså blot antallet af skadelige bivirkninger, der medfølger, hvilket direkte kan måles. Undersøgelser viser nemlig, at lungerne på de folk, der indånder e-cigaret damp fremfor cigaretrøg, bliver langt mindre påvirket af dampen. Selvfølgelig viser rygerne af e-cigareter stadig en lille forstyrrelse i lungefunktionen – det er trods alt stadig nikotin, der inhaleres – men det er langt mindre end ved almindelig cigaretrøg.

De kloge hoveder vil sige, at det er mest sikkert for helbredet at holde sig helt væk fra både e-cigareter og almindelig tobaksrøg. Her hos Ezee-E er vi dog klar over, at det ofte er lettere sagt end gjort. Det er derfor vores overbevisning, at hvis man som ryger ved, at man ikke kan slippe tobaksvanen helt, så er det langt mindre skadeligt at skifte over til e-cigaretter i stedet for at blive ved med at inhalere den skadelige cigaretrøg. Hvis tobakstrangen stadig lokker, kan det i mange tilfælde være en idé at skifte halvdelen af de almindelige cigaretter ud med e-cigaret damp.

Ezee-e forhandler e-cigaret damp i forskellige styrker og smage

10 positive ”bivirkninger” ved e-cigaret damp

Vi har her opstillet vores ’Top 10’ over gode grunde til, hvorfor vi synes, at du bør overveje at skifte til Ezee e-cigaret allerede i dag:

  1. E-cigaret damp vil få din hud til at virke friskere og sundere
  2. Du vil opleve, at du sover bedre
  3. Du vil få mere energi i hverdagen
  4. E-cigaret damp vil give dig et mere ubesværet åndedræt
  5. Du vil kunne udføre mere fysisk krævende opgaver
  6. Dine fingre vil ikke længere lugte eller være ’tobaksgule’ – en e-cigaret er nemlig både lugt- og farvefrit
  7. Dit tøj vil heller ikke længere lugte
  8. Med dampen fra en e-cigaret udsætter du ikke dine omgivelser for passiv rygning
  9. Du vil opleve, hvor meget dit liv rent faktisk var kontrolleret af din trang til at ryge
  10. Du vil få betydeligt flere penge til rådighed