Ezee-e.dk er en dansk forhandler af e-cigaretter. For at besøge denne butik skal du være over 18 år gammel. 

Du skal være opmærksom på at hvis du besøger denne butik, vil produkterne være synlige. Klikker du på ‘Besøg butik’ anses dette som en anmodning til at få vist produkterne.

Er du under 18 år gammel, eller ønsker du ikke at se produkterne, bedes du klikke på ‘Forlad butik’

Besøg butik FORLAD BUTIK

Dette tiltag er lavet med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

E-cigaret damp: Er det mindre skadelig end almindelig cigaretrøg?

Det er alment kendt, at tobaksrygning er alvorligt skadeligt for dig og dit helbred. Det kan der vist efterhånden ikke herske tvivl om. Alligevel ryger knap 20 procent af den danske befolkning stadig. Virkeligheden er altså, at selvom rygerne godt ved, at tobaksrygning er yderst skadeligt for dem selv og deres omgivelser, så er denne viden altså ikke nok til at få dem til at holde op med at ryge. Vi lever i et frit land, og det er – hovedsageligt – vores egen krop, det går ud over. Vi vil derfor også selv bestemme, om vi vil ryge eller ej.
Her hos Ezee-e er vi selv inkarnerede rygere, og vi elsker at ryge. Vi har dog besluttet, at vi ikke længere gider at inhalere de mange skadelige stoffer, der findes i almindelige cigaretrøg. Vi er derfor skiftet over til e-cigaretter og inhalerer nu e-cigaret damp. 

Vi tilbyder engangs e-cigaretter med tobak og menthol smag.

Læs mere om Ezee e-cigaret mentol smag.
Læs mere om Ezee e-cigaret tobak smag.