Ezee-e.dk er en dansk forhandler af e-cigaretter. For at besøge denne butik skal du være over 18 år gammel. 

Du skal være opmærksom på at hvis du besøger denne butik, vil produkterne være synlige. Klikker du på ‘Besøg butik’ anses dette som en anmodning til at få vist produkterne.

Er du under 18 år gammel, eller ønsker du ikke at se produkterne, bedes du klikke på ‘Forlad butik’

Besøg butik FORLAD BUTIK

Dette tiltag er lavet med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Lader til Ezee e-cigaret

Lader til Ezee e-cigaret

79,95 DKK

Ekstra lader (adapter stik) til dit Ezee e-cigaret batteri og USB. Pris 79,95

Har du brug for en ekstra 220 V adapter til stikkontakten, så findes den her. For at benytte laderen er det nødvendigt også at have vores USB oplader. Batteriet oplades ved at skrue batteriet fast på USB’en, som indsættes i laderen. Du kan også oplade dit batteri udelukkende ved brug af USB og anden elektronisk enhed. Opladningstiden for et helt afladt batteri er ca. 4 timer med USB i en computer, hvorimod med vores lader er opladningstiden blot 2,5 time. Bemærk, at USB’en sælges separat. Dette er kun lader. Under opladning lyser dioden på USB’en rød. Dioden lyser grønt når batteriet er fuldt opladet. Batteriet er klar til brug efter opladning. Herefter skrues et nyt filter nemt og hurtigt på igen. Er du førstegangs køber anbefaler vi vores startpakke bestående af 3 filtre, batteri, USB og lader.