Ezee-e.dk er en dansk forhandler af e-cigaretter. For at besøge denne butik skal du være over 18 år gammel. 

Du skal være opmærksom på at hvis du besøger denne butik, vil produkterne være synlige. Klikker du på ‘Besøg butik’ anses dette som en anmodning til at få vist produkterne.

Er du under 18 år gammel, eller ønsker du ikke at se produkterne, bedes du klikke på ‘Forlad butik’

Besøg butik FORLAD BUTIK

Dette tiltag er lavet med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Batteri & USB - tobak

Batteri & USB - tobak

89,95 DKK

Ekstra batteri til dine Ezee filtre i rød farve. Pris 89,95 kr.Batteri type: Lithium-ion cell P08570D
Kapacitet: 320mAh
Spænding (V): 3,7 V
Dimensioner (mm): 77 mm x 9,2 mm
Vægt (g): 14 g

Opladningstiden for et helt afladt batteri er ca. 2,5 time i stikkontakten og ca. 4 timer med USB. Levetiden for et batteri er omkring 250 opladninger, hvorefter kapaciteten vil falde.
Husk også evt. en oplader til din e cigaret. Batteriet oplades ved brug af USB, som kan benyttes sammen med vores Lader. Batteriet er klar til brug efter opladning. Herefter skrues et nyt filter blot nemt og hurtigt på igen med det smarte gevind system. Batteriet er i høj kvalitet og flot design. Sikkerheden er også vigtig, derfor kan voltstyrken på vores batterier ikke justeres. Transportér og opbevar altid dine e-cigaret batterier sikkert og forsvarligt, så de undgår støv og skidt.