Brug for et alternativ til cigaretter? - Prøv vores el smøg

Ezee el smøg er helt uden skadelige tilsætningsstoffer, men med den ægte smag af tobak og menthol.

Ønsker du at kvitte den skadelige tobaksrøg for dig og dine omgivelser. Så skift de almindelige cigaretter ud med vores populære el smøg. Vores el smøger er alle af højeste kvalitet. De føles som almindelige cigaretter, hvilket gør overgangen til vores el smøg utrolig nem. Med el smøger undgår du blot røgen og de mange skadelige tilsætningstoffer som findes i almindelige cigaretter.

Køb din Ezee Go el smøg her.

Vi vægter kvalitet højest, derfor forhandler vi ikke et bredt udvalg af engangs el smøger. I stedet findes vores produkt med enten tobak eller menthol smag. Og vi lover at smagen vil give dig, den ægte glæde ved at ryge.
El smøgen leveres i et flot design, og er klar til brug. De er derfor ligeså lette at ryge som almindelige smøger.

Vores mest populære produkt er Ezee Go, som findes i tobak og menthol smag. Begge varianter fås med 20 mg nikotin, hvilket svarer til indholdet i normale cigaretter. Produktet henvender sig derfor til rygere, som søger et alternativ.

Ezee Go engangs e-cigaret med tobak eller menthol smag og 20 mg nikotin

Med el smøger fra Ezee slipper du desuden for, at skulle påfylde e juice eller oplade batteriet, som man ser hos mange af vores konkurrenter. De er klar til at blive taget i brug med det samme. Det gør el smøgen nem at bruge, både der hjemme, eller når man er ude. Desuden er sikkerheden forbedret, da man undgår at risikere at komme i kontakt med væsken på huden.

Se også vores genopladelige el smøg. Samme gode smag som i engangs varianten.

El smøger i flere smagsvarianter

Hos Ezee har vi helt sikkert en el smøg, som passer til dit behov. Vi tilbyder el smøger i flere forskellige smagsvarianter. Ezee Go findes i tobak og menthol smag, som giver dig den ægte følelse af at ryge.

Er du til en mere forfriskende smag skal du prøve vores Ezee Puff. De findes i smagsvarianterne; blåbær, pina colada, champagne, æble, passions frugt og cappuccino.  Samt i tobak og menthol.
Trods smagsvarianterne undgår du at skulle påfylde e juice på vores el smøg, da el-smøgerne bliver leveret med allerede påfyldt e-juice, således at el-smøgen er klar til brug ved levering.

Se vores 8 Ezee Puff e-cigaretter her.

El smøg i flere styrker

Vores el smøg tilbydes ikke kun i flere smagsvarianter, men også i flere styrker. El-smøgerne med tobak eller mentol fås i 3 styrker, henholdsvis 0, 12, og 20 mg nikotin. Ezee Fun el smøger fås kun uden nikotin.
Hver el-smøg indeholder op til 400 sug, svarende til ca. 40 almindelige smøger alt efter rygestil. Det betyder også at der kan være væsentlige økonomiske fordele ved at skifte cigaretterne ud med en el smøg.

Kontakt os hvis du har spørgsmål til vores el smøger

Har du yderligere spørgsmål omkring vores produkter. Så er du meget velkommen til at kontakte os.
Du kan enten skrive til vores mail: info@ezee-e.dk eller ringe til os på 3066 6611