El smøg fra Ezee e-cigaretter er klar til brug med det samme

Ezee-e.dk el-smoegVi vægter kvalitet højest, derfor forhandler vi ikke et bredt udvalg af el smøger. I stedet findes vores e-cigaretter som engangs produkter med enten tobak eller menthol smag. El smøgen vejer fra kun 10 gram og er kan derfor medbringes overalt.

Vores mest solgte produkt er Ezee Go, som findes i tobak og menthol smag. Begge varianter fås med 20 mg nikotin, hvilket svarer til indholdet i normale cigaretter. Produktet henvender sig derfor til rygere, som søger et alternativ.

Med el smøger fra Ezee slipper du desuden for, at skulle påfylde e juice eller oplade batteriet, som man skal på mange andre typer af e-cigaretter. De er klar til at blive taget i brug med det samme. Det gør el smøgen nem at bruge, både der hjemme, eller når man er ude. Desuden er sikkerheden forbedret, da man undgår at risikere at komme i kontakt med væsken på huden.

Se også vores genopladelige el smøg. Samme gode smag som i engangs varianten.

El smøger i flere smagsvarianter

Hos Ezee har vi helt sikkert en el smøg, som passer til dit behov. Vi tilbyder el smøger i flere forskellige smagsvarianter. Ezee Go findes i tobak og menthol smag, som giver dig de klassiske smage

El smøg i flere styrker

Vores el smøg tilbydes ikke kun i flere smagsvarianter, men også i flere styrker. El-smøgerne med tobak eller mentol fås i 3 styrker, henholdsvis 0, 12, og 20 mg nikotin. Ezee Puff el smøger fås kun uden nikotin. Hver el-smøg indeholder op til 400 sug,  men det er meget afhængigt af rygestil. 

Kontakt os hvis du har spørgsmål til vores el smøger

Har du yderligere spørgsmål omkring vores produkter. Så er du meget velkommen til at kontakte os.