Ezee-e.dk er en dansk forhandler af e-cigaretter. For at besøge denne butik skal du være over 18 år gammel. 

Du skal være opmærksom på at hvis du besøger denne butik, vil produkterne være synlige. Klikker du på ‘Besøg butik’ anses dette som en anmodning til at få vist produkterne.

Er du under 18 år gammel, eller ønsker du ikke at se produkterne, bedes du klikke på ‘Forlad butik’

Besøg butik FORLAD BUTIK

Dette tiltag er lavet med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Ezee Pod+ Vape Pod: Det ultimative E-cigaret System

Præsenterer Ezee Pod+, et revolutionerende vape pod system der bringer innovation til verdens e-cigaretmarked. Vores vape pods er ekstremt holdbare med op til 600 puffs i hver pod, afhængig af hvordan de bruges.

Længere Varighed, Mere Besparelse

Uovertruffent vape pod system fra Ezee-eDette svarer til omkring 1½ pakker traditionelle cigaretter, hvilket gør Ezee Pod+ til et omkostningseffektivt og budgetvenligt alternativ. Vi tilbyder en fuld-tilfredshed-eller-pengene-tilbage-garanti, så du kan købe med fuld tillid.

Et Stort Udvalg af Smag og Styrker

Ezee Pod+ kommer i to klassiske smage; Tobak og Menthol. Med tre nikotin styrker - 0, 12 og 20 mg - er det også en fremragende måde at reducere dit nikotinforbrug på.

Førsteklasses Kundeservice

Vi er stolte over vores fremragende kundeservice, som altid er klar til at hjælpe dig og besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have vedrørende vaping.