Ezee-e.dk er en dansk forhandler af e-cigaretter. For at besøge denne butik skal du være over 18 år gammel. 

Du skal være opmærksom på at hvis du besøger denne butik, vil produkterne være synlige. Klikker du på ‘Besøg butik’ anses dette som en anmodning til at få vist produkterne.

Er du under 18 år gammel, eller ønsker du ikke at se produkterne, bedes du klikke på ‘Forlad butik’

Besøg butik FORLAD BUTIK

Dette tiltag er lavet med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Vape Pods Ezee Pod+ e-cigaret engangs pod tobak 20mg nikotin

Ezee Pod+ Pods Tobak 20mg Nikotin - Pakke med 2

64,95 DKK

Styrke

Antal og rabat

Ezee Pod+ Pods, Tobak 20mg Nikotin

Ezee Pods indsættes nemt i batteriet og holdes magnetisk sammen. Hver pod indeholder 2ml væske som giver op til 600 sug. Tobak smag og 20mg/ml nikotin. Kun 64,95 kr. pr pakke. Hver pakke indeholder 2 stk. pods.

Pakken indeholder: 1 pakke af 2 stk. pods Tobak smag 20mg/ml nikotin. 

Påfyldt med 2 ml væske med 20mg/ml nikotin får du en e-cigaret pod med optil omkring 600 sug. Automatisk indhaleringsfunktion er integreret i Ezee e-cigaretten, efter aktivering, og det føles som suget af en almindelig tobakscigaret.

Ezee pods skal anvendes sammen med vores Ezee pod+ batteri. Bemærk at batteriet ikke er en del af denne pakke. Vores startpakke indeholder både batteri og én pakke pods.

Bortskaf produktet i overenstemmelse med de lokale bortskaffelses- og genbrugsregler.