Tryghed & Service når du handler hos Ezee

HJesej,
Jeg hedder Jes B. Jepsen, grundlægger og direktør for Ezee. Som 60-årig nyder jeg mit 31-årige ægteskab og er stolt far til to drenge. Elsker af god mad, kvalitets rom og en lejlighedsvis drink. Jeg har røget siden jeg var 14 år gammel, så man kan vel kalde mig "livsnyder"?

Røgen var ikke noget jeg tænkte på tidligere, men efterhånden som man har levet den længste del, tænker man jo mere over tingene, og hvad man byder sig selv. "Vi vil jo så gerne blive her noget længere"!

Da jeg har meget svært ved, at droppe mine smøger fuldstændigt, gik jeg på markedet efter alternativer - selvfølgelig e-cigaretter. Jeg fandt hurtigt ud af, at jeg ikke gad at fylde væske på og hvad har vi! Og de øvrige som var på markedet, smagte mig meget mærkeligt. Og da selvgjort er velgjort, måtte jeg så selv igang.

Og resultatet blev Ezee som de ser ud og smager i dag. Både som engangs eller genopladelige.

Vi garanterer din sikkerhed og service.

Jeg garanterer dig at du roligt kan bestille gennem hjemmesiden. Der er ikke noget abonnement eller noget med småt, så bestil dine e-cigaretter når det passer dig. Kvaliteten er høj og varerne testet, men skulle der være en svipser bytter jeg selvfølgelig uden vrøvl. Jeg ser frem til at sende dig dine Ezee e-cigaretter, og håber du som jeg synes der er ramt plet med smag og kvalitet.