Ezee-e.dk er en dansk forhandler af e-cigaretter. For at besøge denne butik skal du være over 18 år gammel. 

Du skal være opmærksom på at hvis du besøger denne butik, vil produkterne være synlige. Klikker du på ‘Besøg butik’ anses dette som en anmodning til at få vist produkterne.

Er du under 18 år gammel, eller ønsker du ikke at se produkterne, bedes du klikke på ‘Forlad butik’

Besøg butik FORLAD BUTIK

Dette tiltag er lavet med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Tryghed og service er nøgleord, når du bestiller e-cigaretter hos Ezee-e

Jeg hedder Jes B. Jepsen, 53 år gammel, gift på 23. år og far til 2 drenge. Jeg kan godt lide god mad, god rom, en drink i ny og næ, har røget siden jeg var 14 år gammel, så man kan vel kalde mig "livsnyder"?

Røgen var ikke noget jeg tænkte på tidligere, men efterhånden som man har levet den længste del, tænker man jo mere over tingene, og hvad man byder sig selv. "Vi vil jo så gerne blive her noget længere"!Tryghed og service er nøgleord ved bestilling af e-cigaretter hos Ezee-e

Da jeg har meget svært ved, at droppe min smøger fuldstændigt, gik jeg på markedet efter alternativer - selvfølgelig el-smøger. Jeg fandt hurtigt ud af, at jeg ikke gad at fylde væske på og hvad har vi! Og de øvrige som var på markedet, smagte mig meget mærkeligt. Og da selvgjort er velgjort, måtte jeg så selv igang, og med en baggrund indenfor reklame, skulle de selvfølgelig ikke alene smage godt og være af høj kvalitet, der skulle også et ordenligt design på.

Og resultatet blev Ezee som de ser ud og smager i dag. Enten som engangs eller genopladelig. Se udvalget af e-cigaretter her.

Garanteret tryghed ved bestilling

Jeg garanterer dig at du roligt kan bestille gennem hjemmesiden. Der er ikke noget abonnement eller noget med småt, så bestil dine e-cigaretter når det passer dig. Kvaliteten er høj og varerne testet, men skulle der være en svipser bytter jeg selvfølgelig uden vrøvl.

Se vores 10 bud for vores e-cigaretter, hvor smag og kvalitet er altafgørende.

Jeg ser frem til at sende dig dine Ezee e-cigaretter, og håber du som jeg synes der er ramt plet med smag og kvalitet. Og lige nu kører jeg et par super gode tilbud.

Som en ekstra sikkerhed undgår du hos Ezee selv at påfylde e-cigaret væske - Læs mere om det her.

Køb Ezee e-cigaretter her