Ezee-e.dk er en dansk forhandler af e-cigaretter. For at besøge denne butik skal du være over 18 år gammel. 

Du skal være opmærksom på at hvis du besøger denne butik, vil produkterne være synlige. Klikker du på ‘Besøg butik’ anses dette som en anmodning til at få vist produkterne.

Er du under 18 år gammel, eller ønsker du ikke at se produkterne, bedes du klikke på ‘Forlad butik’

Besøg butik FORLAD BUTIK

Dette tiltag er lavet med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Ezee Power Bank

Ezee Power Bank

69,95 DKK

Lille og handy 2600 MhV transportabel Power Bank, som både kan oplade dine Ezee batterier og mobiltelefon. Ezee Power Bank leveres i sølv metal og i en æske med kabler og alt. Pris 69,95 pr. stk.

Power Bank specifikationer:

Batteri type: Lithium-ion cell P08570D
Kapacitet: 2600mAh A-grade Lithium-ion cell
Spænding (V): Input 5V/1000mA, Output 5V/1000mA
Dimensioner (mm): 92 mm x 20 mm
Vægt (g): 65 g
Micro USB kabel inkluderet

Opladningstiden for en helt afladt Power Bank er ca. 2-4 timer i stikkontakten og ca. 8 timer med USB. Oplades helt, før brug.
Produktet er designet til at oplade en mobiltelefon eller andre elektroniske enheder, som eksempelvis vores genopladelige e-cigaret. Med sin lille størrelse og vægt, er Power Banken utrolig transportabel, da den kan tages med i lommen eller tasken. Hvilket gør den ideel at have med på farten. Transporter og opbevar altid batterier sikkert og forsvarligt, så de undgår høje temperaturer, vand, støv og skidt.