Ezee-e.dk er en dansk forhandler af e-cigaretter. For at besøge denne butik skal du være over 18 år gammel. 

Du skal være opmærksom på at hvis du besøger denne butik, vil produkterne være synlige. Klikker du på ‘Besøg butik’ anses dette som en anmodning til at få vist produkterne.

Er du under 18 år gammel, eller ønsker du ikke at se produkterne, bedes du klikke på ‘Forlad butik’

Besøg butik FORLAD BUTIK

Dette tiltag er lavet med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Ezee E-cigaret Filter Tobak 12mg Nikotin Pakke med 3

Ezee E-cigaret Filter Tobak 12mg Nikotin Pakke med 3

109,95 DKK

Styrke

Antal og rabat

Filtre til din Ezee e-cigaret med smag af Tobak og 12mg nikotin. Hvert filter indeholder 1 ml væske. Op til 350 hiv i hvert filter, men selvfølgelig afhængig af hvordan du ryger. Der er 3 filtre i en æske og pris fra 63,95 kr. per æske.

Ezee e-cigaret filter med gevind, som nemt skrues af og på batteriet. Filtret indeholder 1ml væske som giver op til 350 sug. Tobak smag og 12mg/ml nikotin. Kun 109,95 kr. pr pakke. Hver pakke indeholder 3 stk. filtre.

Pakken indeholder: 1 pakke af 3 stk. filtre Tobak smag 12mg/ml nikotin. 

Påfyldt med 1 ml væske med 12mg/ml nikotin får du et e-cigaret filter med optil omkring 350 sug. Automatisk indhaleringsfunktion er integreret i Ezee e-cigaretten, og det føles som suget af en almindelig tobakscigaret.

Ezee filter skal anvendes sammen med vores Ezee batteri. Bemærk at batteriet ikke er en del af denne pakke. Vores startpakke indeholder både batteri og én pakke filter.

Bortskaf produktet i overenstemmelse med de lokale bortskaffelses- og genbrugsregler.