E-cigaret Tobak fra Ezee-e

Går du med overvejelser om at prøve e-cigaretter, men uden at skulle gå på kompromis med kvalitet og smag? Så er Ezee e-cigaret tobak måske noget for dig. Vi giver dig den ægte smag af tobak – bare uden skadelige tilsætningsstoffer, som findes i normale cigaretter. Prøv en Ezee e-cigaret bestil i dag, og få den leveret inden for 2 dage. Vi garanterer, at du ikke bliver skuffet! Vi har vores tobaksvariant som enten engangs e-cigaret eller genopladelig e-cigaret.

Ezee e-cigaret tobak – med smagen af ægte tobak

Hos Ezee-e ser vi det som vores mission, at så mange rygere som overhovedet muligt, nemt kan fravælge de sundhedsskadelige cigaretter, i stedet for de mindre skadelig e-cigaretter – uden at det går ud over smagen og kvaliteten.  Vi elsker smagen af tobak, og følelsen af at ryge, og det ved vi også, at vores kunder kan. Derfor forhandler vi kun et begrænset udvalg af e-cigaretter hvor fokus er på kvalitet fremfor kvantitet. Smagen af ægte tobak vil vi nemlig ikke give slip på. Det garanterer vi også, at du kan smage hvis du skifter tobakscigaretterne ud med vores e-cigaretter.
Vi har udviklet vores e-cigaretter med det formål at skulle ramme så præcis som muligt på den velkendte tobakssmag i forhold til traditionelle tobakscigaretter. Ydermere kan du vælge i mellem nikotinstyrker, så du får det helt rigtige træk i halsen, som ved dine normale e-cigaretter.
Vi mener ikke at vores kunder blot skal stille sig tilfreds med en e-cigaret, som smager af kunstig tobak. Vi giver dig den ægte smag af tobak, som du kender så godt fra dine normale cigaretter – og intet andet. Bare ren og skær tobak, som du er vant til.

Prøv vores Ezee Puff hvis du ønsker en mere smagfuld e-cigaret oplevelse.

Ezee Go engangs e-cigaret med tobak smag og 20 mg nikotin

E-cigaret tobak væsken leveres klar til brug

Vores e-cigaretter leveres som e-cigaret filtre. Det er endnu et punkt, hvor vi adskiller os fra andre e-cigaret forhandlere på markedet. Filtrene er allerede påfyldt tobaks væsken, ved levering. Du skal altså hverken påfylde filtrene med væske, eller bestille ekstra  væske, som du selv skal påfylde. Væsken er påfyldt på forhånd – og det er der en særlig grund til. Ét er at gøre det så simpelt som overhovedet muligt for vores kunder. For det andet, er det ikke sundt for huden, at komme i kontakt med væsken. Derfor har vi klargjort filtrene med den rette mængde væske for dig, for at højne sikkerheden. Når filtret er tomt for e-cigaret tobak væske, tager du blot en ny e-cigaret, eller filter afhængigt af din e-cigaret type. Det er da nemt!

Vi forhandler også e-cigaret mentol smag, med den velkendte smag fra almindelige mentol cigaretter.

Du bestemmer selv styrken på dit e-cigaret tobak filter 

E-cigaret tobak filtrene fås i tre forskellige styrker; 0, 12, eller 20mg nikotin. Du kan således selv bestemme, hvor stort et indhold af nikotin, du ønsker.
Sidder du tilbage med spørgsmål om hvillken nikotinstyrke du skal vælge, eller generelt til vores e-cigaretter. Så er du meget velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular. Vi er altid klar med personlig rådgivning!