E-cigaret Mentol

Er du vant til at ryge mentol-cigaretter, og har du ikke helt turde at taget springet over til e-cigaretter af frygt for, at de ikke kan leve op til dine ægte cigaretter? Så kan du roligt tage springet og trygt skifte over til Ezee e-cigaret mentol allerede i dag.

Ezee e-cigaret mentol – den velkendte smag

Ezee-e er opstartet på baggrund af en mission om at give rygere verden over muligheden for at skifte fra de skadelig tobakscigaretter til de mindre skadelige e-cigaretter – uden at skulle gå på kompromis med smagen. Hos Ezee-e kan vi nemlig godt lide smagen af at ryge. Smagen af den ægte cigaret er vi ikke villige til at opgive. Vi har derfor valgt at fokusere på kvalitet fremfor kvantitet, når det kommer til smagsvarianter til vores e-cigaretter. Det er vi sikre på, at du vil kunne smage, når du prøver vores e-cigaret.
Ezee e-cigaretter er udviklet med henblik på at komme så tæt som overhovedet muligt på at ramme den velkendte smag fra dine traditionelle mentol-cigaretter. Med en Ezee e-cigaret med mentolsmag slipper du for at nøjes med en e-cigaret, der smager af kunstig mentoltobak – for slet ikke at tale om smagen af en endnu mere kunstig frugtsmag med et strejf af mentol. Nej tak! Ezee e-cigaretter giver dig smagen af den mentolrøg, som du kender fra dine vante cigaretter. Klik på linksne nedenunder, og se vores to varianter af e-cigaretter med mentol smag.

Ezee Go - Engangs e-cigaret med mentol smag
Ezee - Genopladelig e-cigaret med mentol smag

Ezee Go engangs e-cigaret med menthol smag og 20 mg nikotin

Er du mere til den almindelige tobakssmag? - Så har vi også en Ezee e-cigaret tobak.

E-cigaret mentol væsken leveres i filtre klar til brug

Når du bestiller din e-cigaret med mentol smag her hos Ezee-e, får du den leveret med tilhørende e-cigaret filtre. Disse filtre indeholder allerede den mængde mentol væske, som du har brug for. Det er altså ikke muligt at bestille separat e-cigaret mentol væske, som du selv kan fylde på din e-cigaret. Det er der en meget god grund til. Det kan nemlig være både besværligt og ganske farligt at påfylde sin egen e-cigaret væske. Til gengæld kommer filtrene klar til brug, og når der ikke er mere væske tilbage i filtret, smider du det blot ud og klikker et nyt på. Det er da nemmere end at sidde og bakse med sin egen e-cigaret væske!  

Du kan læse mere om vores e-cigaret filter her.

Bestem selv styrken på dit mentol filter

Vores e-cigaret mentol filtre fås med nikotinstyrker på; 0mg, 12mg, eller 20mg. Du har således selv mulighed for at bestemme styrken af nikotin i din e-cigaret.
Muligheden for at skifte styrke på dit e-cigaret mentol filter, giver dig yderligere muligheden for – hvis du altså har lyst – gradvist at trappe ned på dit nikotinindtag. Flere af vores kunder bruger allerede Ezee e-cigaretter som led i et nikotinafvænningsforløb.
Har du spørgsmål til vores e-cigaret produkter, er du velkommen til at kontakte os gennem vores kontaktformular eller på telefon 3066 6611. Vi står altid klar til at give dig netop den rådgivning, som du har brug for.