E-cigaret mentol og tobak smag med og uden nikotin 

Hos Ezee-e har vi bredt sortiment af e-cigaretter som alle er tilgængelige med de klassiske smage mentol eller tobak. Menthol er blevet forbudt i almindelige cigaretter i EU, men er lovlige i e-cigaretter. Det er også vigtigt at påpeget at e-cigaretten ikke indeholder tobak, som almindelige cigaretter, men er en efterlignende smag. Du kan få vores e-cigaret med mentol og tobak smag både med og uden nikotin.

Ezee e-cigaret mentol og tobak – de klassiske smage

Vi mener ikke at e-cigaretter skal gå på kompromis med smagen. Vi har derfor valgt at fokusere på kvalitet fremfor kvantitet, når det kommer til smagsvarianter til vores e-cigaretter. Det er vi sikre på, at du vil kunne smage med vores klassiske mentol og tobakssmag.

Ezee e-cigaretter er udviklet med henblik på bekvemmelighed og sikkerhed. Vores e-cigaretter er meget nemme at bruge, da du ikke skal tænke på at påfylde e-væske. Vores e-cigaretter er klar til brug og væsken er allerede inkorporeret i filtret. Vores menthol og tobakssmag kan fås både med nikotin og uden nikotin, alt efter ens behov.

Klik på linksne nedenunder, og se vores to varianter af e-cigaretter med de klassiske smage.

Ezee Go - Engangs e-cigaret med mentol og tobakssmag
Ezee - Genopladelig e-cigaret med mentol tobakssmag

Ezee Go engangs e-cigaret med menthol smag og 20 mg nikotin

E-cigaret væsken leveres i filtre klar til brug

Når du bestiller din e-cigaret med mentol smag her hos Ezee-e, får du den leveret med tilhørende e-cigaret filtre. Disse filtre indeholder allerede den mængde væske, som du har brug for. Det er altså ikke muligt at bestille separat e-cigaret mentol eller tobaks væske, som du selv kan fylde på din e-cigaret. Det er der en meget god grund til. Det kan nemlig være både besværligt og ganske farligt at påfylde sin egen e-cigaret væske. Til gengæld kommer filtrene klar til brug, og når der ikke er mere væske tilbage i filtret, smider du det blot ud og skruer et nyt på. 

Du kan læse mere om vores e-cigaret filter her.

Bestem selv styrken på dit filter

Vores e-cigaret mentol og tobaks filtre fås med nikotinstyrker på; 0mg eller 20mg. Du har således selv mulighed for at bestemme styrken af nikotin i din e-cigaret.

Har du spørgsmål til vores e-cigaret produkter, er du velkommen til at kontakte os gennem vores kontaktformular. Vi er klar til at give dig netop den rådgivning, som du har brug for.