E-cigaret menthol og tobak smag med og uden nikotin 

Hos Ezee-e har vi bredt sortiment af e-cigaretter som alle er tilgængelige med de klassiske smage menthol eller tobak. Menthol er blevet forbudt i almindelige cigaretter i EU, men er lovligt i menthol e-cigaretter. Det er også vigtigt at påpege at menthol og tobaks e-cigaretten ikke indeholder tobak, som almindelige cigaretter, men er efterlignende smage af menthol og tobak. Du kan få vores e-cigaret med menthol og tobak smag både med og uden nikotin.

Ezee e-cigaret menthol og tobak – de klassiske smage

Vi mener ikke at e-cigaretter skal gå på kompromis med smagen af tobak og menthol. Vi har derfor valgt at fokusere på kvalitet fremfor kvantitet, når det kommer til smagsvarianter af menthol og tobak til vores e-cigaretter. Det er vi sikre på, at du vil kunne smage med vores klassiske menhtol og tobakssmag.

Ezee e-cigaretter men smag af menthol og tobal er udviklet med henblik på bekvemmelighed og sikkerhed. Vores e-cigaretter, menthol og tobak, er meget nemme at bruge, da du ikke skal tænke på at påfylde e-væske af menthol og tobak. Vores e-cigaretter er klar til brug og væsken med smag af menthol og tobak er allerede inkorporeret i filtret. Vores menthol og tobakssmage kan fås både med nikotin og uden nikotin, alt efter ens behov.

Klik på linksne nedenunder, og se vores to varianter af e-cigaretter med de klassiske smage.

Ezee Go - Engangs e-cigaret med mentol og tobakssmag
Ezee - Genopladelig e-cigaret med mentol tobakssmag

Ezee Go engangs e-cigaret med menthol smag og 20 mg nikotin

E-cigaret væsken leveres i filtre med menthol eller tobak klar til brug

Når du bestiller din e-cigaret med menthol og/eller tobaksmag her hos Ezee-e, får du den leveret med tilhørende e-cigaret filtre men smag af menthol eller tobak Disse filtre indeholder allerede den mængde væske, som du har brug for. Det er altså ikke muligt at bestille separat e-cigaret menthol eller tobaks væske, som du selv kan fylde på din e-cigaret. Det er der en meget god grund til. Det kan nemlig være både besværligt og ganske farligt at påfylde sin egen e-cigaret væske med menthol eller tobakssmag. Til gengæld kommer filtrene klar til brug, og når der ikke er mere væske tilbage i filtret med menthol eller tobak, smider du det blot ud og skruer et nyt på. 

Du kan læse mere om vores e-cigaret filter her.

Bestem selv styrken på dit filter med Menthol eller Tobak

Vores e-cigaret mentol og tobaks filtre fås med nikotinstyrker på; 0mg eller 20mg. Du har således selv mulighed for at bestemme styrken af nikotin i din e-cigaret.

Har du spørgsmål til vores e-cigaret produkter, er du velkommen til at kontakte os gennem vores kontaktformular. Vi er klar til at give dig netop den rådgivning, som du har brug for.