Ezee e-cigaret filter

Her hos Ezee-e fører vi kun e-cigaretter med e-cigaret filter. Det er altså ikke muligt at finde e-cigaretter med indbygget væskebeholder, der lægger op til, at du selv skal til at lege ’den lille kemiker’ derhjemme og påfylde din egen e-cigaret væske. Det er der en meget god grund til. Det er nemlig både besværligt og ganske farligt at påfylde sin egen e-cigaret væske. 
Hos Ezee-e får du leveret din e-cigaret med tilhørende e-cigaret filter. Disse filtre indeholder allerede den mængde væske, du har brug for. Når dit  filter er tomt, smider du det blot ud og skruer et nyt på. Det er da ’Ezee’!

Kom godt i gang - køb vores e-cigaret startpakke med 3 filtre inkluderet

Vores e-cigaret filtre gør det nemt at være e-ryger

Hele kerneidéen bag vores produkter er faktisk, at det ikke skal være besværligt at vælge e-cigaretter fremfor de almindelige tobakscigaretter. Vi vil nemlig gerne hjælpe dig i overgangsfasen fra den skadelige tobaksrøg til det sundere alternativ, som e-cigaretter videnskabeligt bevist er.
Vi har derfor gjort det så nemt for dig som muligt. Vi har to e-cigaret modeller at vælge mellem – begge med et e-cigaret filter og batteri. Den ene model er en engangscigaret. Brug og smid ud. Nemt. Her er filtret fastmonteret batteriet. Du skal derfor ikke foretage dig noget i forbindelse med rygning på e-cigaretten.
Vores anden model kommer med et genopladeligt batteri, og e-cigaret filtre som skal skrues på batteriet.

Du kan læse mere om vores e-cigaret batterier her.

E-cigaret filter med smag af tobak eller mentol

Du kan selv vælge, om du ønsker at få dit e-cigaret filter med smag af tobak eller mentol. Der er kun de to smage at vælge i mellem. Til gengæld garanterer vi, at smagen er så tæt på smagen fra en ægte cigaret som overhovedet muligt. Hos Ezee-e kan vi nemlig lide smagen af at ryge. Derfor har vi valgt at fokusere på kvalitet fremfor kvantitet hele vejen rundt om vores produkter – og dermed også i udvalget af smagsvarianter i vores e-cigaretter.
Vi gider nemlig ikke at gå på kompromis, og det skal vores brugere heller ikke. Det skal være nemt, smage af cigaretter og føles som ægte cigaretter. Ezee e-cigaretter er en helhedsoplevelse, som indeholder det bedste lige fra udseende til smagsoplevelse. Valget af kun at føre e-cigaretter med filter bunder selvfølgelig i dette. Vi garanterer derfor, at du hos Ezee-e får de bedste e-cigaret filtre på markedet.

Ezee e-cigaret filter, smag og følelsen af en ægte cigaret

Skift styrke på dit e-cigaret filter og trap nemt ned

Vores elektroniske cigaretter fås i tre forskellige styrker; 0mg, 12mg, og 20mg, hvilket svarer til indholdet af nikotin i hvert filter. Dette gælder selvfølgelig for e-cigaret filtrene med enten tobaks- eller mentolsmag. Er du i tvivl om, hvilken styrke dit filter skal have, så kontakt os endeligt. Ryger du flere cigaretter dagligt, vil vi anbefale 20mg, da er tilsvarende en almindelig cigaret.
Med muligheden for at skifte styrke på dit filter, er der også en oplagt mulighed for – over tid – at trappe ned på dit nikotinindtag. Ezee e-cigaret filtre kan derfor varmt anbefales at bruges som led i et nikotin-afvænningsforløb. Få mere information om hvorfor du skal vælge en e-cigaret med nikotin.

Flere spørgsmål til e-cigaret filtre?

Hos Ezee-e vil vi så gerne hjælpe dig med at finde netop den e-cigaret, der passer bedst til dine personlige behov. Om det er en engangs-e-cigaret, eller en cigaret med udskifteligt filter – eller måske endda en kombination af de to? Vi står klar til at hjælpe dig med at finde du af, hvad der passer til netop dit behov.
Hvis du ligger inde med flere spørgsmål til vores produkter, herunder e-cigaret filter, er du altid velkommen til at kontakte os her på hjemmesiden gennem vores kontaktformular. Vi lover at vende tilbage til dig inden for 24 timer. Du er selvfølgelige også velkommen til at kontakte os på telefon 3066 6611.

Du kan også læse mere om Ezee og vores vision her.