E-cigaret filter er bekvemmeligt og effektivt at benytte

Når det kommer til e-cigaretter er der mange forskellige typer. Det kan være påfyldte e-cigaretter med filter eller som engangs, eller hvor man selv påfylder e-væske.

Ezee e-cigaretter er alle med påfyldt e-væske hvilket øger sikkerheden, og gør produktet meget nemt at benytte.

Vi har to e-cigaret typer begge med et e-cigaret filter og batteri. Den ene model er en engangs e-cigaret (Ezee Go og Ezee Puff). Her er filtret fastmonteret batteriet. Du skal derfor ikke foretage dig noget i forbindelse med rygning på e-cigaretten. Vores anden model (Ezee) kommer med et genopladeligt batteri, og e-cigaret filtre som skal skrues på batteriet.

Vores Ezee startpakke er med e-cigaret filter som nemt skrues af og på batteriet. E-væsken ligger i vat inde i filtret, som forhindrer væsken i at sive ud. Filtrene er påfyldt fra du modtager dem, og de kan ikke genopfyldes, men udskiftes i stedet med et nyt.

E-cigaret filtre er et glimrende valg til nybegynder dampere og for dem, der sætter pris på effektivitet og bekvemmelighed.

Vores filtre fås med enten tobak eller menthol smag med 0 og 20 mg. Nikotin. Du behøver kun ét batteri da alle filtrene uanset styrke og smag passer til det samme batteri. Vi anbefaler dog at have et ekstra batteri, skulle det første løbe tør for strøm imens det bruges.

Ezee e-cigaret filter, smag og følelsen af en ægte cigaret

Hvordan anvendes e-cigaret filter

Det er meget nemt at anvende en e-cigaret med filter, da det blot skal skrues på batteriet, via gevind systemet. Så det er klar til brug fra start, når det er pakket ud.

Med e-cigaret filtre behøver du ikke at rengøre, vedligeholde eller genopfylde e-cigaretten. Når hivene på filtret begynder at blive lidt tørre eller der ikke længere kommer damp ud, så skal det blot skrues af og smides ud.

Læs også gerne om indholdet i vores e-væske som ligger i filtrene.

Skift styrke på dit e-cigaret filter og trap nemt ned

Vores e-cigaret filtre fås med 20mg nikotin eller som nikotinfri. Er du i tvivl om, hvilken styrke dit filter skal have, så kontakt os endeligt. Ryger du flere cigaretter dagligt, vil vi anbefale 20mg, da det er tilsvarende en almindelig cigaret.

Med muligheden for at skifte styrke på dit filter, er der også mulighed for – at trappe ned på dit nikotinindtag.

Hvis du ligger inde med flere spørgsmål til vores produkter, herunder e-cigaret filter, er du altid velkommen til at kontakte os her på hjemmesiden gennem vores kontaktformular.