Puff Bars - Hvad er det for en type e-cigaret?

En Puff Bar er en form for engangs e-cigaret, der er skabt for at give en nem og bekvem måde at nyde dampning på uden besværet ved at skulle genopfylde eller oplade. Den er præ-fyldt med e-væske og typisk udstyret med et batteri, der holder svarende til mængden af væske, der er i enheden. Puff Bars er kendt for deres enkelhed og kompakthed. De kræver ingen vedligeholdelse og skal blot affaldssorteres, når de er tomme. Med deres små størrelser er de lette at have med i lommen eller tasken. Søger man på nettet findes Puff Bars i utallige smage, men i Danmark er det kun Tobak og Menthol smag som er godkendt at sælge dem i.

Vores Puff Bars leveres klar til brug: de har fuldt opladede batterier, er fyldt med e-væske og har en kvalitets coil. De indeholder 2ml væske, hvilket giver op til 600 sug, afhængig af hvordan du ryger. 

Sådan gør du din Puff Bar klar til brug:

  1. Tag produktet ud af emballagen og fjern plastikken.
  2. Vores Puff Bars med nikotin er udstyret med børnesikring - For at kunne benytte produktet skal din finger dække begge huller på siden af din puff bar.

Køb din Puff Bar Ezee Go+

Vores Puff Bar kaldet Ezee Go+ er tilgængelig med 20mg/ml nikotin, hvilket giver det velkendte træk i halsen fra almindelig cigaretter. Du kan vælge mellem tobak eller menthol smag. Find vores Puff Bar Ezee Go+ her.

Alle vores produkter er registreret hos Sikkerhedsstyrelsen i Danmark, hvilket gør dem fuldt ud lovlige at sælge. 
Vælg altid produkter, der overholder lovgivningen for din egen sikkerheds skyld. 

Sagen er kompleks. Generelt er det ulovligt at sælge Puff Bars i Danmark, medmindre de opfylder de strenge krav fastsat af Sikkerhedsstyrelsen. Velkendte mærker som Elf Bar og Geek Bar tilbyder ikke Puff Bars, der opfylder disse danske standarder.

ezee go+ puff bar engangs vape nikotin

Er Puff Bars ulovlige?

Sagen er kompleks. Generelt er det ulovligt at sælge Puff Bars i Danmark, medmindre de opfylder de strenge krav fastsat af Sikkerhedsstyrelsen. Velkendte mærker som Elf Bar og Geek Bar tilbyder ikke Puff Bars, der opfylder disse danske standarder. Mange af disse produkter kommer med smagsvarianter som frugt, dessert og sodavand. Men fra den 1. april 2022 blev det forbudt at markedsføre e-cigaretter og e-væsker med en dominerende aroma, der ikke er tobak eller mentol.

Derudover skal produkterne være godkendt af Sikkerhedsstyrelsen, hvilket bliver umuligt, hvis de indeholder smagsvarianter udover tobak og mentol. Desuden må e-væskerne kun indeholde op til 20 mg nikotin, og produkter med højere indhold er ulovlige både i Danmark og resten af EU. Endvidere må e-cigaretter, herunder Puff Bars, ikke indeholde mere end 2 ml e-væske. Internationale forhandlere skal også have godkendelse fra Sikkerhedsstyrelsen, før de kan importere til Danmark, og de må kun sende godkendte produkter.

Produktsikkerhed er også en prioritet. Alle e-cigaretprodukter, herunder engangsprodukter som Elf Bar, skal have en form for børnesikring. Men mange af disse produkter mangler denne sikring, da de ikke kan tændes eller slukkes og aktiveres blot ved sugning.

Selvom der er udfordringer, findes der stadig nogle få godkendte Puff Bars i Danmark. Disse er alle udstyret med børnesikring og tilbydes kun med smag af mentol eller tobak. Nogle af de produkter er selvfølgelig dem du finder på vores hjemmeside.