Ezee-e.dk er en dansk forhandler af e-cigaretter. For at besøge denne butik skal du være over 18 år gammel. 

Du skal være opmærksom på at hvis du besøger denne butik, vil produkterne være synlige. Klikker du på ‘Besøg butik’ anses dette som en anmodning til at få vist produkterne.

Er du under 18 år gammel, eller ønsker du ikke at se produkterne, bedes du klikke på ‘Forlad butik’

Besøg butik FORLAD BUTIK

Dette tiltag er lavet med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Lovgivning og Regulering af Engangs Vape i Danmark

I takt med den stigende popularitet er engangs vape blevet et almindeligt alternativ til traditionel rygning i Danmark. Men ligesom med andre tobaks- eller nikotinrelaterede produkter er engangs vapes underlagt strenge regler og love i landet. I denne blogpost vil vi gå ind i de love, der styrer engangs vapes i Danmark, besvare almindelige spørgsmål. Du kan læse mere om lovgivningen hos Sikkerhedsstyrelsen.

  1. Aldersbegrænsninger: Hvor gammel skal man være for at købe engangs vapes?

En af de vigtigste regler vedrørende engangs vapes er aldersbegrænsningen. For at købe eller bruge engangs vapes skal du være mindst 18 år gammel. Aldersverifikation er et vigtigt skridt for at følge loven og sikre, at unge mennesker ikke har adgang til disse produkter.

  1. Hvor kan man købe engangs vapes?

Engangs vapes kan købes på forskellige steder i Danmark. Mange tobaksbutikker og specialiserede vape-butikker sælger disse produkter. Derudover kan de også være tilgængelige på online hjemmesider. Det er vigtigt at bemærke, at salgsstederne skal følge aldersverifikationsreglerne og ikke sælge til mindreårige. Det er kun tilladt at sælge vapingprodukter, der er godkendt af danske myndigheder. Du kan søge efter godkendte produkter i det officielle e-cigaret register.

  1. Produktstandarder: Hvilke regler gælder for engangs vapes?

For at sikre forbrugernes sikkerhed er der strenge produktstandarder for engangs vapes i Danmark. Produkterne skal opfylde disse standarder for at blive solgt på markedet. De inkluderer:

  • Nikotinindhold: Hvis engangs vape produkter indeholder nikotin skal mængde være specificeret, og det skal være korrekt mærket på emballagen.

  • Kvalitet og Sikkerhed: Produkterne skal opfylde høje kvalitets- og sikkerhedsstandarder for at reducere risikoen for skader og sundhedsskadelige virkninger for brugerne.

  • Emballagestandarder: Emballagen skal udformes for at forhindre utilsigtet åbning og beskytte produktet mod ydre påvirkninger, samtidig skal de være i neutral farve. Farven er bestemt af myndighederne.

  • Markedsføringsrestriktioner: Der er begrænsninger for, hvordan produkterne må markedsføres, for ikke at henvende sig til mindreårige eller vildlede forbrugerne.

Ezee: En Virksomhed, der Tager Loven Alvorligt

Ezee er en virksomhed, der er dedikeret til at følge de danske love og regler, der styrer e-cigaret markedet. Vi sørger for, at produkterne registreres korrekt hos myndighederne og opfylder alle produktstandarder og sikkerhedskrav. Derudover betaler vi nikotinafgift på alle væsker, der indeholder nikotin i overensstemmelse med lovgivningen. Alle vores produkter med nikotin er derfor påsat et skattemærke som viser dette. Har du brug for mere viden om engangs vape?