Ezee-e.dk er en dansk forhandler af e-cigaretter. For at besøge denne butik skal du være over 18 år gammel. 

Du skal være opmærksom på at hvis du besøger denne butik, vil produkterne være synlige. Klikker du på ‘Besøg butik’ anses dette som en anmodning til at få vist produkterne.

Er du under 18 år gammel, eller ønsker du ikke at se produkterne, bedes du klikke på ‘Forlad butik’

Besøg butik FORLAD BUTIK

Dette tiltag er lavet med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Kan Jeg Medbringe Engangs Vape ombord på et Fly?

Generelt er svaret - Ja, du kan medbringe en engangs vape ombord på et fly - men du må absolut ikke bruge den! Reglerne vedrørende medbringelse af engangs vape ombord på et fly kan variere afhængigt af flyselskabet, det land, du rejser til eller fra, samt lokale forskrifter. Her er nogle generelle retningslinjer, du bør huske på:

 1. Tjek Flyselskabspolitikker: Forskellige flyselskaber kan have deres egne politikker vedrørende dampenheder, herunder engangsvape. Nogle flyselskaber tillader måske dem i håndbagagen, mens andre kræver, at de er i din håndbagage og ikke i indchecket bagage. Tjek med dit specifikke flyselskab før din flyrejse for at forstå deres regler.
 2. Overhold TSA's Regler: I USA tillader Transportation Security Administration (TSA) passagerer at medbringe dampenheder, herunder engangsvape, i deres håndbagage. De bør dog ikke pakkes i indchecket bagage på grund af risikoen for batterirelaterede hændelser. Sørg for, at din engangsvape er let tilgængelig til sikkerhedskontrollen.
 3. Følg Lokale Love: Når du rejser internationalt, er det vigtigt at være opmærksom på dampreglerne i både dit afgang- og destinationsland. Nogle lande kan have strenge begrænsninger eller forbud mod dampenheder og e-væsker. Manglende overholdelse af lokale love kan føre til juridiske konsekvenser.
 4. Batterisikkerhed: Engangsvape, ligesom andre elektroniske enheder, indeholder batterier. Det er afgørende at følge sikkerhedsretningslinjerne for lithium-ion-batterier. Opbevar dem i deres originale emballage eller et beskyttende etui for at forhindre kortslutninger.
 5. Brug og Etikette: Hvis dit flyselskab tillader dampning på flyet, skal du følge deres retningslinjer, som kan omfatte anvendelse i særlige områder til dampning. I de fleste tilfælde er det bedst at bruge din engangsvape i særlige rygeområder i lufthavne i stedet for på selve flyet.
 6. Bortskaf Korrekt: Når du er færdig med din engangs vape, skal du bortskaffe den korrekt. Hvis der er særlige affaldsbeholdere til batterier eller elektroniske enheder i lufthavnen, skal du bruge dem. Smid ikke dampenheder i almindelige skraldespande.

Sørg altid for at kontakte dit flyselskab og gennemgå e-cigaret regler både på din afgangslufthavn og din ankomstdestination for at sikre, at du overholder deres specifikke regler og eventuelle gældende love. Manglende overholdelse kan medføre beslaglæggelse, bøder eller andre juridiske konsekvenser.

Flyselskabspolitikker vedrørende dampenheder, herunder engangsvape, kan variere. Her er eksempler på politikker fra nogle større flyselskaber. Tjek altid selskabets hjemmeside inden din flyrejse, da politikker ændrer sig løbende.

SAS: Link til regler.

 • Elektroniske cigaretter, piber eller cigaretstænger må ikke bruges ombord på SAS-fly. Disse genstande skal forblive i din håndbagage under hele flyvningen. 
 • Der er visse begrænsninger, når det kommer til transport af litiumbatterier, og SAS følger IATA's retningslinjer for litiumbatteritransport.

Norwegian: Link til regler.

 • E-cigaretter (inklusive e-cigarer, e-piber og lignende) med batterier skal beskyttes individuelt for at undgå utilsigtet aktivering. 
 • E-cigaretter må ikke bruges eller oplades ombord. De er ikke tilladt i indchecket bagage, men tilladt i håndbagagen. Hver person må medbringe højst 20 ekstra batterier.

RyanAir: Link til regler.

 • Du kan medbringe e-cigaretprodukter på flyet, men du må ikke bruge dem ombord. Du kan medbringe op til 15 elektroniske enheder og op til 20 litiumbatterier ombord på flyet.

EasyJet: Link til regler.

 • Når det gælder lithium-metal-batterier, må vægten af batterierne ikke overstige 2 g, og for lithium-ion-batterier må det ikke overstige 100 Wh. Bemærk, at der gælder en begrænsning på 15 bærbare elektroniske enheder pr. passager.

Emirates: Link til regler

 1. Emirates forbyder brugen af e-cigaretter og engangsvapes på alle flyvninger. Passagerer kan medbringe engangsvapes i håndbagagen, men må ikke bruge dem under flyvningen.

Bemærk, at flyselskabers politikker kan ændre sig over tid, og det er vigtigt at tjekke med det specifikke flyselskab, du planlægger at flyve med, for deres mest opdaterede politikker vedrørende dampenheder. Desuden kan lokale forskrifter på afgang- og ankomstlufthavne eller lande også gælde, så det er vigtigt at undersøge og overholde disse regler. Hvis du er interesseret i at vide mere om dampprodukter generelt, kan du læse vores artikel om engangs vape.