Ezee-e.dk er en dansk forhandler af e-cigaretter. For at besøge denne butik skal du være over 18 år gammel. 

Du skal være opmærksom på at hvis du besøger denne butik, vil produkterne være synlige. Klikker du på ‘Besøg butik’ anses dette som en anmodning til at få vist produkterne.

Er du under 18 år gammel, eller ønsker du ikke at se produkterne, bedes du klikke på ‘Forlad butik’

Besøg butik FORLAD BUTIK

Dette tiltag er lavet med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Velkommen til vores nye Bedste pod e-cigaret – Ezee Pod+

Vores nye produkt, Ezee Pod+ er udstyret med en børnesikringskontakt og forfyldt med en e-væske, enten med eller uden nikotin. Dette gør dit brug af Ezee Pod+ renere og mere bekvem end de traditionelle metoder til påfyldning.

Udsøgt design og langvarig oplevelse

Prøv ezee-e's Bedste pod e-cigaretEzee Pod+ er tilgængelig i tre flotte farver, metallic rød, sort og sølv. Hver pod indeholder 2 mg e-væske, hvilket giver op til 600 hiv - svarende til to pakker traditionelle cigaretter. Dette gør Ezee Pod+ til et økonomisk godt valg, der varer længe.

To traditionelle smagsvarianter

Ezee Pod+ er tilgængelig i to smagsvarianter, Tobak og Menthol. Disse smage er kendte og populære blandt rygere, og gør Ezee Pod+ til et fremragende valg for de, der ønsker at skifte fra traditionelle cigaretter til dampning.

Valg af nikotinstyrke

Ezee Pod+ fås i tre styrker, 0, 12 og 20 mg nikotin, hvilket giver brugeren mulighed for at tilpasse produktet til deres specifikke behov. Skift til Ezee Pod+ i dag og oplev det bedste pod e-cigaret på markedet.