Ezee Puff Engangs E-cigaret Champagne Nikotinfri

Ezee Puff Engangs E-cigaret Champagne Nikotinfri

Ezee Puff Champagne med en kølig og perlende smag, nærmest svagt berusende. Føles som en rigtig cigaret med op til 300 hiv, afhængig af hvordan du ryger. Pris fra kun 54,95 pr. stk.

Ezee Puff Champagne engangs e-cigaret  med en kølig og perlende smag, nærmest svagt berusende. På trods af sin lille størrelse og uden nikotin indhold, er der rigtig meget kraft og smag i denne e-cigaret. Pris ned til kun 30,95 pr. stk.

Da e-cigaretten ikke indeholder nikotin er trækket i halsen, som mange forbinder med at ryge mildere. Ezee Puff er en engangs e-cigaret, som er klar til brug, når du modtager den. Du skal hverken påfylde væske eller oplade batteriet. Nemmere bliver det ikke! Ingrediens liste: Propylenglycol, vegetabilsk glyserol, smagsstoffer. Vores e-cigaret indeholder ikke skadelige indholdsstoffer, så som diacetyl og acetyl. Da nikotin er et afhængighedsskabende stof, er en nikotinfri e-cigaret særlig velegnet, hvis du vil have et fuldstændigt rygestop. E-cigaretten er lukket helt tæt, så du kan have den i lommen uden at risikere, at væsken siver ud. Med sin lille størrelse kan du have den med overalt.

  • Køb 1 for 54,95 DKK
  • Køb 5 for 44,95 DKK pr. stk. og spar 18%
  • Køb 10 for 39,95 DKK pr. stk. og spar 27%
  • Køb 20 for 34,95 DKK pr. stk. og spar 36%
  • Køb 60 for 30,95 DKK pr. stk. og spar 44%