Ezee-e.dk er en dansk forhandler af e-cigaretter. For at besøge denne butik skal du være over 18 år gammel. 

Du skal være opmærksom på at hvis du besøger denne butik, vil produkterne være synlige. Klikker du på ‘Besøg butik’ anses dette som en anmodning til at få vist produkterne.

Er du under 18 år gammel, eller ønsker du ikke at se produkterne, bedes du klikke på ‘Forlad butik’

Besøg butik FORLAD BUTIK

Dette tiltag er lavet med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

E-cigaret med nikotin i de klassiske tobak og menthol smage

Hos Ezee-e forhandler vi en række engangs e-cigaretter med nikotin og som nikotinfri. Der kan være flere grunde til at vælge en engangs e-cigaret. Alle kan være med, da den kommer klar til brug, den skal bare pakkes ud, og så er du i gang. Der skal ikke oplades batteri, opfyldning af væske, eller vedligeholdelse af dele. Vores e-cigaret har en automatisk tænd og sluk funktion. Den starter når du inhalerer, og slukker når du stopper. Når den er tom, skal en ny tages i brug. 

Find din nye e cigaret med nikotin.

Er e-cigaretter med nikotin lovlige i Danmark?

Ezee e cigaret med nikotin med enten tobak eller mentol smag, som en ægte cigaret

Fælles EU lovgivning kaldet TPD gør, at det er lovligt at sælge e-cigaretter med nikotin i Danmark, de skal blot godkendes af Sikkerhedsstyrelsen. Ezee e-cigaretter er godkendt til salg i Danmark, så du kan trygt købe din e-cigaret hos os, velvidende at den lever op til gældende lovgivning. Det er også din sikkerhed for en e-cigaret med høj kvalitet og sikkerhed.

Tidligere blev e-cigaretter og e-juice med nikotin klassificeret som et lægemiddel og pålagt mange restriktioner.  Det gjorde, at de var ulovlige at sælge i Danmark, hvilket der nu er lavet om på.

Er en e cigaret med nikotin farlig?

Et spørgsmål som ofte kommer op at vende når snakken omhandler e-cigaretter, er om de er farlige. Vi vil gerne plæderer for at e-cigaretter skal bruges med omtanke. Særligt e-cigaretter med nikotin, som er et stærkt afhængighedsskabende stof. Vi vil aldrig anbefale e-cigaretter, men ved at de for nogen er et reelt alternativ til almindelige cigaretter. Herudover er vi meget opmærksomme på at: Ezee e-cigaretter må kun bruges af personer over 18 år, og frarådes ved graviditet eller kroniske sygdomme, ligesom det heller ikke anbefales til ikke-rygere. Opbevares utilgængeligt for børn.

Vores e-cigaretter indeholder ingen skadelige tilsætningsstoffer såsom tjære, diacetyl og acetyl. Grundlæggende består indholdet i vores e-cigaret af propylenglycol, vegetabilsk glyserol, og smagsstoffer. Alle ingredienser findes i mange af de produkter, som vi benytter dagligt såsom cremer, fødevarer, medicin, og kosmetik. Den sidste ingrediens er nikotin, som kan varierer i mængde (styrke).

Nikotinen får dig til at føle veltilpas, afslappet og glad. Dog er det også nikotinen, som er yderst afhængighedsskabende. Et for højt nikotinindtag kan være farligt, dog er det langt fra alt nikotinen, som bliver optaget i kroppen når du damper på en e cigaret med nikotin. Det kan du læse mere om her.

Vælg e-cigaretten med den korrekte nikotinstyrke

Når du skal vælge en e-cigaret er nikotinindholdet utroligt vigtigt, da det er nikotinen som giver dig følelsen af at ryge. Det såkaldte krads i halsen. Er nikotinindholdet for lavt, vil du komme til at suge for hårdt i e-cigaretten, hvilket gør at den hurtigere går ud.
Er du dagligt ryger, hvilket størstedelen af vores kunder er, vil vi anbefale dig at du vælger din e-cigaret med 20 mg/ml nikotin. Er du i tvivl, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Kom godt i gang hos Ezee e-cigaretter

Hvis du har nogle spørgsmål til vores produkter eller omkring de snuhedsmæssige risici, så vil vi gerne hjælpe dig. Vi ønsker at hjælpe så mange som muligt væk fra de skadelige cigaretter, uden at gå på kompromis livskvaliteten. Kontakt os via vores kontaktformular.