Skift cigaretterne ud med en e cigaret med nikotin, uden at skulle gå på kompromis med smag og kvalitet

Er du på udkig efter en e-cigaret som føles og smager som en ægte cigaret, så skal du gå efter en e cigaret med nikotin. Med en engangs e-cigaret fra Ezee bliver det ikke nemmere at skifte fra de skadelige cigaretter til en e cigaret med nikotin.

En engangs e cigaret har mange fordele. Alle kan være med, da den kommer klar til brug, den skal bare pakkes ud, og så er du i gang. Du slipper for alt besværet med opladning, opfyldning af væske, og vedligeholdelse af dele. Vores e-cigaret tænder når du inhalerer, og slukker når du stopper. Når den er tom, tager du blot en ny i brug. Ønsker du at afprøve en e cigaret med nikotin, så er det også utroligt billigt at komme i gang. For kun 55 kr. kan du få vores Ezee Go med tobak eller mentol smag. Indholdet i én af vores e-cigaretter svarer til 2 pakker almindelige cigaretter. Der kan derfor være mange penge at spare.

Find din nye e cigaret med nikotin.

Der er også andre fordele ved at skifte cigaretterne ud med en e cigaret. Du udsætter ikke andre for passiv rygning, da det er bevist, at dampen er langt mindre skadelig. Dampen er desuden næsten lugtfri, så hverken du eller dine omgivelser bliver chikaneret. Afhængig af smagen kan der dog være en sødlig duft. 

Er e-cigaretter med nikotin lovlige i Danmark?

Ezee e cigaret med nikotin med enten tobak eller mentol smag, som en ægte cigaret

Ny lovgivning gør, at det nu er lovligt at sælge e-cigaretter med nikotin i Danmark, de skal blot godkendes af Sikkerhedsstyrelsen. Ezee e-cigaretter er godkendt til salg i Danmark, så du kan trygt købe din e-cigaret hos os, velvidende at den lever op til gældende lovgivning. Det er også din sikkerhed for en e-cigaret med høj kvalitet og sikkerhed.

Tidligere blev e-cigaretter og e-juice med nikotin klassificeret som et lægemiddel og pålagt mange restriktioner.  Det gjorde, at de var ulovlige at sælge i Danmark, hvilket der nu er lavet om på.

Er en e cigaret med nikotin farlig?

Et spørgsmål som ofte kommer op at vende når snakken omhandler e-cigaretter, er om de er farlige. Forskning viser dog at e-cigaretter er langt mindre skadelige end almindelige cigaretter. Hos Ezee-e har vi røget gennem mange år, og vi kan tydeligt mærke en forskel ved at dampe på e-cigaretter.

Vores e-cigaretter indeholder heller ingen skadelige tilsætningsstoffer såsom tjære, diacetyl og acetyl. Grundlæggende består indholdet i vores e-cigaret af propylenglycol, vegetabilsk glyserol, og smagsstoffer. Alle ingredienser findes i mange af de produkter, som vi benytter dagligt såsom cremer, fødevarer, medicin, og kosmetik. Den sidste ingrediens er nikotin, som kan varierer i mængde (styrke).

Nikotinen får dig til at føle veltilpas, afslappet og glad. Dog er det også nikotinen, som er yderst afhængighedsskabende. Et for højt nikotinindtag kan være farligt, dog er det langt fra alt nikotinen, som bliver optaget i kroppen når du damper på en e cigaret med nikotin. Det kan du læse mere om her.

Vælg din e cigaret med den rigtige nikotinstyrke

Når du skal vælge en e-cigaret er nikotinindholdet utroligt vigtigt, da det er nikotinen som giver dig følelsen af at ryge. Det såkaldte krads i halsen. Er nikotinindholdet for lavt, vil du komme til at suge for hårdt i e-cigaretten, hvilket gør at den hurtigere går ud.
Er du dagligt ryger, hvilket størstedelen af vores kunder er, vil vi anbefale dig at du vælger din e-cigaret med 20 mg/ml nikotin. Er du i tvivl, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Kom godt i gang hos Ezee e-cigaretter

Hvis du har nogle spørgsmål til vores produkter eller omkring de snuhedsmæssige risici, så vil vi gerne hjælpe dig. Vi ønsker at hjælpe så mange som muligt væk fra de skadelige cigaretter, uden at gå på kompromis livskvaliteten. Kontakt os via vores kontaktformular.