E-cigaret Tobak

Går du og overvejer, om du burde tage springet over til e-cigaretter, men er du ikke overbevist om, at smagen kan leve op til dine vante cigaretter? Med Ezee e-cigaret tobak får du den ægte smag af tobak – bare uden alle de skadelige stoffer, der findes i normale cigaretter. Tag springet allerede i dag. Vi garanterer, at du ikke bliver skuffet!

Ezee e-cigaret tobak – med smagen af ægte tobak

Hos Ezee-e ser vi det som vores mission, at så mange rygere som overhovedet muligt skal have muligheden for at skifte fra de sundhedsskadelige cigaretter til de mindre skadelig e-cigaretter – uden at skulle gå på kompromis med smagen. For vi kan godt lide smagen af at ryge, og det ved vi også, at vores kunder kan. Derfor har vi her hos Ezee-e valgt at fokusere på kvalitet fremfor kvantitet i forbindelse med udvalget af smagsvarianter til vores e-cigaretter. Smagen af ægte tobak er vi nemlig ikke villige til at vinke farvel til. Det vil du helt sikkert også kunne smage, når du prøver vores Ezee e-cigaret med tobakssmag.
Ezee e-cigaretter udviklet med det formål at skulle ramme så præcis som muligt på den velkendte tobakssmag fra dine traditionelle tobakscigaretter. Når du anvender e-cigaretter fra Ezee slipper du altså for at skulle stille dig tilfreds med en e-cigaret, der smager af dårlig og kunstig tobak. Ezee-e giver dig smagen af den tobaksrøg, som du kender så godt fra dine vante cigaretter – og intet andet. Bare ren og skær tobak, som du er vant til.

Prøv vores Ezee Fun hvis du ønsker en mere smagsfuld oplevelse, 5 forskellige smage.

Ezee E-cigaret tobak smag fås i forskellige nikotin styrker, op til 400 sug pr e-cigaret

E-cigaret tobak væsken bliver leveret i filtre klar til brug

Vi leverer vores e-cigaretter til dig med tilhørende e-cigaret filtre. I filtrene er der allerede den mængde tobak væske, som du har brug for. Det er endnu et punkt, hvor vi adskiller os fra andre e-cigaret forhandlere på markedet. Du kan altså ikke bestille ekstra e-cigaret væske, som du selv kan fylde på dine e-cigaretter. Det har vi gjort for dig på forhånd – og det er der en meget god grund til. For det først mener vi, at det skal være så nemt som overhovedet muligt for vores kunder at ryge e-cigaretter. For det andet kan det være ganske farligt at påfylde sin egen  væske. Derfor har vi klargjort filtrene med den rette mængde væske for dig. Når der ikke er mere e-cigaret tobak væske tilbage i filtret, smider du det blot ud og klikker herefter et nyt på. Det er da nemt!

Vi forhandler også e-cigaret mentol smag, med den velkendte smag fra almindelige mentol cigaretter.

Du bestemmer selv styrken på dit e-cigaret tobak filter 

E-cigaret tobak filtrene fås i fire forskellige styrker; 0mg, 8mg, 16mg eller 24mg. Du kan således selv bestemme, hvor stort et indhold af nikotin, du ønsker i din e-cigaret. Er du ny på e-cigaretmarkedet, giver vi dig muligheden for at bestille en e-cigaret tobak ’prøvepakke’. Med prøvepakken får du tilsendt alle fire styrker og får dermed mulighed for at prøve dig frem til hvilket e-cigaret tobak filter, der passer bedst til din personlige rygestil.
Sidder du tilbage med spørgsmål til vores e-cigaret tobak produkter, er du velkommen til at kontakte os gennem vores kontaktformular. Vi står altid klar med personlig rådgivning!

Powered by wpsnet.com © 2017 Ezee-E