Ezee-e.dk er en dansk forhandler af e-cigaretter. For at besøge denne butik skal du være over 18 år gammel. 

Du skal være opmærksom på at hvis du besøger denne butik, vil produkterne være synlige. Klikker du på ‘Besøg butik’ anses dette som en anmodning til at få vist produkterne.

Er du under 18 år gammel, eller ønsker du ikke at se produkterne, bedes du klikke på ‘Forlad butik’

Besøg butik FORLAD BUTIK

Dette tiltag er lavet med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Rygestop er lettere med Ezee E-cigaretter

Vil du stoppe med at ryge eller nedbringe dit forbrug af traditionelle cigaretter med deres skadelige og ilde-lugtende røg? Vores sortiment af Ezee e-cigaretter kan hjælpe dig. Vi tilbyder vaping enheder/puff bars i tre styrker: 20, 12 og 0 mg nikotin. Dette betyder, at du kan bruge dem til gradvist at nedtrappe dit nikotinforbrug til nul.

En Verden af Ezee Løsninger

Rygestop med Ezee E-cigaretterEzee e-cigaretter tilbyder forskellige vaping løsninger. Vi har Ezee, den genopladelige version, perfekt til hverdagsbrug. Ezee Go er vores engangsvariant, praktisk når du er på farten. Og vores nye flagskib, Ezee Pod+, er et genopfyldeligt pod-system med op til 600 puffs per pod, som giver stor værdi for pengene.

Klassiske Smagsvarianter

Alle vores produkter kommer i to traditionelle smagsvarianter, Tobak og Menthol. Dette gør det let for den erfarne ryger at skifte til vores vaping enheder uden at føle alt for stor forskel.

Gør dit Rygestop til en Succes med Ezee

Med vores brede sortiment af vaping enheder er rygestop inden for rækkevidde. Uanset om du ønsker at reducere dit nikotinindtag gradvist eller stoppe helt, har Ezee en løsning til dig. Begynd din rejse mod et sundere liv med Ezee e-cigaretter.