Overlegen smag og fornemmelse med Ezee e-cigaretter

Hos Ezee-e er vi “livslange” rygere og ligesom mange andre rygere, ønskede vi ikke at (og indså at vi ikke kunne) holde helt op med at ryge. Vi begyndte at lede efter et reelt alternativ til almindelige cigaretter; en elektrisk cigaret som ikke indeholder de 590+ giftige kemikalier, der tilsættes tobakscigaretter - samtidig med at den stadig skulle give den “rigtige” følelse og smag af at “at ryge”.

Vi havde ikke lyst til at begynde at investere i store udstyrsstykker til påfyldning af væsker og lignende - eller til at skulle ryge ud af noget der ser ud som om at det kommer fra en science fiction-film. Vi var rygere - og vi ønskede at ryge noget, der ser ud som & smager og føles som en rigtig cigaret, men ikke har de skadelige virkninger fra den farlige tobaksrøg.

Sandheden er, at markedet for e-cigaretter markedet bare ikke havde, hvad vi og mange andre rygere ønskede, så vi gik igang med at definere og designe det vi ønskede af en e-cigaret:
1. En e-cigaret, der smager som en rigtig cigaret
2. En e-cigaret med et elegant og velkendt design
3. En e-cigaret, der giver det kendte “træk” i halsen ved indånding
4. En e-cigaret, der ryger/damper, når den bruges
5. En e-cigaret, der er prisvenlig sammenlignet med “rigtige” cigaretter
6. En e-cigaret, der leveres “klar til brug”
7. En e-cigaret med et langvarigt batteri
8. En elektrisk cigaret af højeste kvalitet
9. En e-cigaret, som efterlader brugeren tilfreds
10. Et ægte alternativ til traditionelle tobakscigaretter

Efter at have defineret disse “Ti Bud” - begyndte vores rigtige opgave med at finde en producent. Vi rejste verden tynd og endte med at begynde et samarbejde med Sherry Inc. som fremstillede vores prototyper og færdiggjorde udformningen af vores allerførste elektroniske cigaret: Ezee Go 24mg.

Siden da har vi udvidet med flere smage og andre styrker, og har global succes med dedikerede brugere af Ezee Go i England, Tyskland, Nordamerika og her i Skandinavien. Denne succes har til gengæld udfordret os til at udvide vores produktsortiment til også at omfatte Ezee som er en genopladelige e-cigaret med udskiftelige filtre. 

Vores hang til perfektion og vores engagement i vores egne “Ti Bud” er det, der gør os “anderledes” end de andre. Vi vil aldrig glemme vores rødder som rygere og vores forpligtelse til dig, som er at levere det perfekte alternativ - som hjælper dig til at skifte til e-cigaretter.

Hvis du vil fortælle os, hvad du synes om Ezee’s produkter vil vi blive glade for at høre fra dig.

Bare send en mail via vores kontaktformular