Ezee-e.dk er en dansk forhandler af e-cigaretter. For at besøge denne butik skal du være over 18 år gammel. 

Du skal være opmærksom på at hvis du besøger denne butik, vil produkterne være synlige. Klikker du på ‘Besøg butik’ anses dette som en anmodning til at få vist produkterne.

Er du under 18 år gammel, eller ønsker du ikke at se produkterne, bedes du klikke på ‘Forlad butik’

Besøg butik FORLAD BUTIK

Dette tiltag er lavet med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Med vores nye E-cigaret EZEE, som leveres i et eksklusivt design, og høj kvalitet, får du let adgang til at bryde dine rygevaner.
Du drømmer måske om en røgfri tilværelse, men som livsnyder er cigaretten en stor del af dit liv. EZEE kan ikke love dig at blive røgfri, men for hver eneste EZEE du ryger, sparer du din krop for de mange tusinde skadelige stoffer, som findes i almindelige cigaretter.Mange brugere af EZEE har erkendt, at det med det totale rygestop måske ligger i et andet projekt, og i en anden og ikke defineret fremtid.
Så i stedet bruges EZEE som et behageligt og sundere supplement, hvor de ryges til alt andet end festlige lejligheder, hvor rygestop bestemt ikke kommer på tale blandt livsnyderne.

Bestil dine Ezee e-cigaretter her.