Ezee-e.dk er en dansk forhandler af e-cigaretter. For at besøge denne butik skal du være over 18 år gammel. 

Du skal være opmærksom på at hvis du besøger denne butik, vil produkterne være synlige. Klikker du på ‘Besøg butik’ anses dette som en anmodning til at få vist produkterne.

Er du under 18 år gammel, eller ønsker du ikke at se produkterne, bedes du klikke på ‘Forlad butik’

Besøg butik FORLAD BUTIK

Dette tiltag er lavet med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

Engangs e-cigaret

Engangs e-cigaret med Tobak eller Menthol smag. Du skal blot pakke e-cigaretten ud, og så er den klar til brug. Ezee Go er uden nikotin og kommer i en pakke med 5 stk.

Engangs e-cigaret

Vape Pod System

Vape Pod med et stærkere batteri end vores andre e-cigaretter, hvilket giver en kraftigere damp udvikling. Tilgængelig i Tobak og Menthol smag, i 2 nikotinstyrker. Hvert Pod indeholder hele 2ml e-væske. 

Vape Pod System

E-cigaret Startpakke

Kom nemt i gang med vores e-cigaret startpakke. Består af et genopladeligt batteri med udskiftelige engangs filtre. Fås i Tobak og Menthol smag i 2 nikotinstyrker. Alle filtre er med gevind, hvilket betyder at det blot skal skrues på batteriet.

E-cigaret Startpakke

Vores kunder siger