Ezee Puff Engangs E-cigaret Passionsfrugt Nikotinfri

Ezee Puff Engangs E-cigaret Passionsfrugt Nikotinfri

Ezee Puff engangs e-cigaret med smag af Passionsfrugt. Indeholder ICE e-væske, som giver en kølende effekt. Op til 300 hiv, afhængig af hvordan du ryger. Pris fra kun 54,95 pr. stk.


Ezee Puff Passionsfrugt, engangs e-cigaret med en forfriskende frisk smag af Passionsfrugt. På trods af sin lille størrelse og uden nikotin indhold, er der rigtig meget kraft og smag i denne e-cigaret. Pris ned til kun 30,95 pr. stk.

Da e-cigaretten ikke indeholder nikotin er trækket i halsen, som mange forbinder med at ryge mildere. Ezee Puff er en engangs e-cigaret, som er klar til brug, når du modtager den. Du skal hverken påfylde væske eller oplade batteriet. Nemmere bliver det ikke! Ingrediens liste: Propylenglycol, vegetabilsk glyserol, smagsstoffer. Vores e-cigaret indeholder ikke skadelige indholdsstoffer, så som diacetyl og acetyl. Da nikotin er et afhængighedsskabende stof, er en nikotinfri e-cigaret særlig velegnet, hvis du vil have et fuldstændigt rygestop. E-cigaretten er lukket helt tæt, så du kan have den i lommen uden at risikere, at væsken siver ud. Med sin lille størrelse kan du have den med overalt.

  • Køb 1 for 54,95 DKK
  • Køb 5 for 44,95 DKK pr. stk. og spar 18%
  • Køb 10 for 39,95 DKK pr. stk. og spar 27%
  • Køb 20 for 34,95 DKK pr. stk. og spar 36%
  • Køb 60 for 30,95 DKK pr. stk. og spar 44%