Ezee-e.dk er en dansk forhandler af e-cigaretter. For at besøge denne butik skal du være over 18 år gammel. 

Du skal være opmærksom på at hvis du besøger denne butik, vil produkterne være synlige. Klikker du på ‘Besøg butik’ anses dette som en anmodning til at få vist produkterne.

Er du under 18 år gammel, eller ønsker du ikke at se produkterne, bedes du klikke på ‘Forlad butik’

Besøg butik FORLAD BUTIK

Dette tiltag er lavet med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.

E-cigaret Butik - Din pålidelige online butik for E-cigaretter og Vaping Udstyr

Velkommen til vores e-cigaret butik, hvor vi tilbyder vores eget udvalg af e-cigaretter, vaping enheder og pod systemer. Alle vores produkter kommer i tobaks- og mentol smagsvarianter, og du kan vælge om du vil have dem med eller uden nikotin.

Vores udvalg af E-cigaretter og Vaping Enheder

e cigaret butik med Ezee e-cigaretterVores sortiment af vaping enheder strækker sig fra en engangs version, Ezee Go, der med 400 sug er perfekt til dampere på farten - bare pak ud og du er klar. Vi har en genopladelig/genopfyldelig version, Ezee, som er lille og super praktisk - lad blot batteriet op og du er klar. Og vores Ezee Pod+ er vores revolutionære og omkostningseffektive flagskib. Med 600 sug vil den holde dig i gang i lang tid.

Børnesikrede Produkter og Førsteklasses Kundeservice

Alle vores produkter er forsynet med børnesikring som en ekstra sikkerhedsforanstaltning. Ud over at sælge førsteklasses e-cigaretter i 8 europæiske lande samt USA og Japan, kan vi prale af vores overlegne kundeservice, der altid er klar til at hjælpe.

Shop nu på vores E-Cigaret Butik

Tag et kig på vores e-cigaret butik og find det produkt der passer dig bedst. Fra vores genopladelige Ezee til vores engangs Ezee Go, og vores Ezee Pod+ - vi har noget for enhver smag og budget.