E-cigaret filter

Her hos Ezee-e fører vi kun e-cigaretter med e-cigaret filter. Det er altså ikke muligt at finde e-cigaretter med indbygget væskebeholder, der lægger op til, at du selv skal til at lege ’den lille kemiker’ derhjemme og påfylde din egen e-cigaret væske her hos os. Det er der en meget god grund til. Det er nemlig både besværligt og ganske farligt at påfylde sin egen e-cigaret væske. 
Hos Ezee-e får du leveret din e-cigaret med tilhørende e-cigaret filter. Disse filtre indeholder allerede den mængde væske, du har brug for. Når dit  filteret er tomt, smider du det blot ud og klikker et nyt på. Det er da ’Ezee’!

Vores e-cigaret filtre gør det nemt at være e-ryger

Hele kerneidéen bag vores produkter er faktisk, at det ikke skal være besværligt at vælge e-cigaretter fremfor de almindelige tobakscigaretter. Vi vil nemlig gerne hjælpe dig i overgangsfasen fra den skadelige tobaksrøg til det sundere alternativ, som e-cigaretter videnskabeligt bevist er.
Vi har derfor gjort det så nemt for dig som muligt. Vi har tre e-cigaret modeller at vælge mellem – alle med e-cigaret filter og batteri. Den ene model er en engangscigaret. Brug og smid ud. Nemt. De to andre er genopladelige på hver sin måde, og bliver leveret med udskifteligt e-cigaret filter. Klik og smid ud. Også nemt.

Du kan læse mere om vores e-cigaret batterier her.

E-cigaret filter med smag af tobak eller mentol

Du kan selv vælge, om du ønsker at få dit e-cigaret filter med smag af tobak eller mentol. Der er kun de to smage at vælge i mellem. Til gengæld garanterer vi, at smagen er så tæt på smagen fra en ægte cigaret som overhovedet muligt. Hos Ezee-e kan vi nemlig lide smagen af at ryge. Derfor har vi valgt at fokusere på kvalitet fremfor kvantitet hele vejen rundt om vores produkter – og dermed også i udvalget af smagsvarianter i vores e-cigaretter.
Vi gider nemlig ikke at gå på kompromis, og det skal vores brugere heller ikke. Det skal være nemt, smage af cigaretter og føles som ægte cigaretter. Ezee e-cigaretter er en helhedsoplevelse, som indeholder det bedste lige fra udseende til smagsoplevelse. Valget af kun at føre e-cigaretter med filter bunder selvfølgelig i dette. Vi garanterer derfor, at du hos Ezee-e får de bedste e-cigaret filtre på markedet.

Ezee e-cigaret filter med ægte tobak- eller mentolsmag, bare uden skadelige stoffer som fra almindelige cigaretter

Skift styrke på dit e-cigaret filter og trap nemt ned

Vores elektroniske cigaretter fås i fire forskellige styrker; 0mg, 8mg, 16mg eller 24mg, hvilket svarer til indholdet af nikotin i hvert filter. Dette gælder selvfølgelig for e-cigaret filtrene med enten tobaks- eller mentolsmag. Er du i tvivl om, hvilken styrke dit filter skal have, er det muligt at bestille en ’prøvepakke’, hvormed du kan prøve dig frem til, hvilken styrke der passer til netop din personlige rygestil.
Med muligheden for at skifte styrke på dit filter, er der også en oplagt mulighed for – over tid – at trappe ned på dit nikotinindtag. Ezee e-cigaret filtre kan derfor varmt anbefales at bruges som led i et nikotin-afvænningsforløb.

Flere spørgsmål til e-cigaret filtre?

Hos Ezee-e vil vi så gerne hjælpe dig med at finde netop den e-cigaret, der passer bedst til dine personlige behov. Om det er en engangs-e-cigaret, eller en cigaret med udskifteligt filter – eller måske endda en kombination af de to? Vi står klar til at hjælpe dig med at finde du af, hvad der passer til netop dine behov.
Hvis du ligger inde med flere spørgsmål til vores produkter, herunder e-cigaret filter, er du altid velkommen til at kontakte os her på hjemmesiden gennem vores kontaktformular. Vi lover at vende tilbage til dig inden for 24 timer. Du er selvfølgelige også velkommen til at kontakte os på telefon 3066 6611.

Du kan også læse mere om Ezee og vores vision her.

Powered by wpsnet.com © 2017 Ezee-E