E-cigaret batterier af høj kvalitet

Hos Ezee-e bruger vi kun de bedste e-cigaret batterier på markedet til vores e-cigaretter. Vores e-cigaret batterier er af høj kvalitet og har lang ydeevne. Vi gider nemlig ikke at bruge unødig tid på at lade e-cigaret batterier op i tide og utide. Det skal være nemt og hurtigt – og det er det hos Ezee-e.

3 forskellige muligheder med Ezee e-cigaret: Genopladelig eller engangs?

Vi tilbyder 3 former for e-cigaretter her hos Ezee-e, nemlig; ’Ezee Go’, ’Ezee’ og ’Ezee Style’. Det der adskiller de 3 produkter er i høj grad deres e-cigaret batterier, og altså hvorvidt det er muligt at gøre den enkelte e-cigaret genopladelig eller ej.

Den genbrugelige e-cigaret med inkorporeret e-cigaret batterier

Har du ikke brug for muligheden for at gøre din e-cigaret genopladelig, er produktet ’Ezee Go’ lige noget for dig. Denne e-cigaret er nemlig lavet til dig på farten, der ikke har den nødvendige tid til at oplade dine e-cigaret batterier. ’Ezee Go’ er en engangscigaret og kommer derfor som en samlet cigaret uden muligheden for at udskifte hverken filtre eller e-cigaret batterier. Brug og smid ud. Ligesom med dine gamle traditionelle cigaretter – selvfølgelig bare uden alle de skadelige stoffer, som tobakscigaretten som bekendt indeholder.

Den billige e-cigaret med genopladelige e-cigaret batterier 

Vores e-cigaret ’Ezee’ kommer med genopladelige e-cigaret batterier og udskiftelige filtre. Denne e-cigaret er til dig, der ikke nænner at smide dine e-cigaret batterier ud efter endt brug, og som også gerne vil spare lidt ekstra penge i længden. Dine e-cigaret batterier oplades selvfølgelig nemt og hurtigt. Dette gøres med et USB-stik. Hefter klikkes de blot nemt og hurtigt på igen med vores – hvis vi da selv skal sige det – geniale magnet-system.

E-cigaretten med opladerboks til dine e-cigaret batterier

Det nyeste skud på stammen er vores eksklusive e-cigaret ’Ezee Style’. Denne e-cigaret kommer ligesom det er tilfældet med ’Ezee’ med genopladelige e-cigaret batterier og udskiftelige filtre. Men så stopper ligheden også. ’Ezee Style’ bliver nemlig leveret til dig med en opladerboks, der – når den er fuldt opladt – kan oplade op til 3 e-cigaret batterier. I opladerboksen er der desuden plads til din e-cigaret med tilhørende e-cigaret batterier og –filtre.
’Ezee Style’ e-cigaret gør det nemt og praktisk for dig. Når du har røget, sætter du blot din e-cigaret tilbage i opladerboksen, som så oplader dine e-cigaret batterier for dig, imens du er på farten. Du har altså tid til at koncentrere dig om alt andet end at skulle huske at have opladet dine e-cigaret batterier inden næste rygepause – opladerboksen gør det helt automatisk for dig!

’Ezee style’ er en slags kombination af dens to forgængere ’Ezee Go’ og ’Ezee’, hvor letheden fra ’Ezee Go’ er kombineret med den mere miljørigtige ’Ezee’, hvor e-cigaret batterier ikke går spildt. Med ’Ezee Style’ får du altså det bedste fra to verdener indpakket i ren lækkerhed. Opladerboksen kommer i sort metal med tryk i sølv og hvid. Selvom det er nemt, kan det jo godt være lækkert at kigge på imens. ’Ezee Style’ er et virkelig eksklusivt og unikt sæt til din e-cigaret, og der findes ingen lignede måde på markedet, hvorpå du kan oplade dine e-cigaret batterier. Læs mere om vores luksuriøse ’Ezee Style’, der gør din e-cigaret genopladelig på farten.
Hos Ezee-E står vi altid klar med kyndig vejledning til vores produkter. Vi vil gerne hjælpe dig med at finde den e-cigaret, der passer bedst til dine personlige behov – med eller uden genopladelige e-cigaret batterier? Kontakt os på vores kontaktformular her på hjemmesiden, så lover vi at vende tilbage til dig inden for 24 timer.

Powered by wpsnet.com © 2015 Ezee-E